juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Tøv En Kende Før Du Sår Vilde Blomster

 

Med vilde frø og blomsterfrø er man godt på gade til en mere vild, naturlig have med mulighederne alt for en forbedret biodiversitet. Med flere anderledes urter og planter skaber du grobund for at flere bier, sommerfugle plus insekter besøger din have.

 

Hvad end du kalder det blomsterfrø, vilde frø, plantefrø eller nogle fjerde, så hold gerne et kig i Jyllands Frøhandel, og frø derfra. De fleste blomsterblandinger impliceret vilde blomster er sammensat således findes også mange smukke og farverige blomster i så lang tid tilsvarende muligt. Dette bliver typisk noget folk kan læse dig til på pakken blomsterblandingen ankommer lagt i.

 

For i den hensigt at hjælpe dig på rette vej hen til en vildere og mere naturlig have, har vi kan du anskaffe dig en en masse frøposer. Det må gerne gro lidt ellevildt rundt omkring, og små grenbunker hist og pist er gode insekthoteller. Har man ikke kan finde mulighed for at dyrke vilde blomster i haven, kan du afplukke friske blomster lagt i vasen i naturen. En god tommelfingerregel er, at folk må høste der der svarer lagt i en posefuld i naturen.

Slutresultatet skal forekomme at der indehaver været en samling vilde dyr henover arealet, og spist hvad der kunne spises og herefter trådt arealet lidt op. De fleste et- og to-årige vilde blomster er ret taknemmelige at gøre karriere inden for, så længe folk sikrer at arealet jævnligt forstyrres. Såning kan både ske i et rent pænt såbed, alligevel man kan ligevis sagtens så ud oveni en eksisterende plæne der er blevet forstyrret grundigt henover vinteren så findes også mange masser af blotlagt jord. Som er flere plusser ved færdige blomsterblandinger. Når du selekterer din blomstersammensætning, bør du nemlig tænke på, hvornår alle de forskellige arter blomstrer.

Blomster er den reproduktive del af nogle blomstrende plante. Dens biologiske formål bliver at tiltrække insekter, som kan bestøve plantens støvfang. Deres farverige ydre og smukke dufte tiltrækker dog ikke blot insekter, men også mennesker.

Det trygger den diversitet forplante sig biodiversitet – som er vigtigt længere oppe i fødekæden hos insekter, fugle, krybdyr og padder. Blomsterblandinger forefindes til mange forskellige variationer alt efter farvemix, højde og blomstringstidspunkt.

Har folk en meget næringsrig jord, kan folk med fordel blande lidt bakkesand til jorden. Naturen er en guldgrubbe, når du skal høste frø, for heromkring finder du isoleret utal af usammenlignelige planter. Eller din bruger har ikke adgang til uddannelsen site. Begge blandinger anbefales til den almindelige villahave grundet den store og varierede urtesammensætning. Man mange forskellige blomsterarter sikrer en lang blomstring; helt fra april til september vil du opleve en kontinuerlig blomstring.

Du kan endda inkludere grene og andre materialer fra haven. Især blomsterblandinger og vilde blomsterfrø, hvis udbytte donerer en masse forskellige blomster, er ideelle til at ribbe et par blomster fra. Få skønne, vilde blomster lagt i haven med blomsterblandinger. Der er rigtig mange gode udvikle til at gerne have blomster i haven. Ud over det åbentlyse naturligvis; i den hensigt at det ser fin ud, så giver blomster i haven også glæde fortil bier, honningbier, humlebier, insekter, fugle, pindsvin og mange andre.

Hvis du gøder engen, vil folk derfor bare give en fordel lagt i andre planter, hvad vil prøve i den hensigt at overtage engen. Efter de første måneder behøver du heller ikke at vande din eng længere. Har du marker eller større arealer i haven, er det oplagt at udnytte jorden lagt i at have blomster på. I vores optik er ovenstående at jo en hel del blomster – netop bedre. Derfor er det en god ide at udnytte arealet til blomster, til stedet for for at lade arealet stå brak eller have græs der skal klippes. Med mange blomstermark eller blomstereng kan du forvente større biodiversitet, man giver et solidt grundlag for føde til bier og insekter, og opnå ting er skønnere at se på end en eng med blomster.

Derfor kan nogle blomstereng blive mange skuffelse, hvis alt farve-fyrværkeriet er brændt af i juni måned, og der ikke er en hel del farvestrålende blomster tilbage i høj- plus sensommeren. Med en færdigblandet blomsterblanding bliver der taget højde for dette, plus ofte indeholder alle de desuden både enårige og flerårige blomster. Uanset hvad du vælger, så sørg for at der er lang blomstringstid, så både man og insekterne indehar fornøjelse af man vilde blomster til så lang nogle periode som muligt. Du kan gå i gang delagtig at etablere jeres frodige blomstermark til løbet af foråret, men efteråret er også et godt tidspunkt. Blomsterengen kan du anlægge lagt i et tomt bed, men du evner også vælge i den hensigt at lade de vilde blomster overtage et stykke af græsplænen. Vil et stykke af og til plænen vige pladsen, starter du delagtig at skære græslaget af, og tag også gerne en del af jordlaget delagtig.

 

Vild Med Agt, Samt Lidt Om Blomsterfrø Og Biodiversitet Kig Med Her

Alligevel også bare dét, at findes også mange lukke op til vand til din have, indehar en stor konsekvens i din vild have med agt. Alt fra enkelt fuglebad til en havedam hjælper dyrelivet godt på vej. Sørger for at besidde etablering af blomsterbede til bier, så kan du konstituere med til garantere, at en humlebi overlever. Denne fly nemlig rundt og leder efter føde, den får fra blomster, og opdager den ikke enkelte i tide så dør hver eneste.

 

Halvdelen af dine frø drysses ud via arealet og derefter udsås den sekundær halvdel vinkelret på gå-retningen. Herved undgår man huller og blot pletter i jeres blomstereng. En amok have med vilje har mange fordele for både speciel og mennesker.

Når du planter frø, så bliver du med i at skabe liv, der sikrer mere liv i naturen – det bliver derfor en dobbeltvirkende effekt, som er ren positiv. Der er noget smukt i, at man evner konstituere med til i den hensigt at give naturen nogle bedre strømning, plus det er samtidig skønt at have en have, som blomster med liv og glæde. Hvis vi er nogen, der gør en del, så har førnævnte en stor effekt.

Vild Natur handler om for at forandre græsplæner, store som små, lagt i spirende rum bort rig og amok natur. Vild skaber levesteder for planter plus dyr, og øger vores kendskab til naturen. Biodiversitet bliver et udtryk alt for variationen i eneste levende natur. Til gengæld har vi masser af græsplæner, for danskerne fan de pæne grønne arealer, som findes nemme at stoppe.

Og vil man gerne have endnu flere blomster til haven? Vi guider dig igennem etableringen af en vild blomstereng i haven. Jeg synes, i den hensigt at det er nogle god handel, plus det er langvarigt fra første gang, jeg har fået en positiv overraskelse ved at sætte naturen fri lagt i en periode.

 

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *