juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Sådan vælger du emhætte til dit nye køkken

Selvom man måske ikke lægger så meget mærke til dem, så er emhætter en vigtig del af et hvert køkken. De udførte et stort arbejde i forhold til at holde køkkenet rent for stegefedt og os, og er derfor vigtige at investere i. Der findes rigtigt mange forskellige emhætter, så man bliver nødt til at tænke sig godt om inden man vælger, hvilken en det skal være, da den selvfølgelig skal passe ind i køkkenet.

 

Indbyggede emhætter

Mange mener at emhætter er for store og robuste, men denne ide er altså næppe sand for alle modeller af emhætter. Man kan nemlig sagtens finde emhætter, der er diskrette og som man næsten ikke lægger mærke til. Blandt andet kan man finde indbygningsemhætter, der nemt kan blive inkorporeret i køkkenet, så man får et sammenhænge og fint look, hvor man ikke lægger særligt meget mærke til emhætten. Man finder oftest indbyggede emhætter som udtræk, hvor man kan hive dem ud nedenunder et overskab. Derfor er indbyggede emhætter til de køkkener, hvor der er monteret skabe over komfuret. Prisen af disse emhætter afhænger meget af deres energibehov, derfor må man bruge lidt flere penge, hvis man vil være god mod miljøet, og sin eget elregning.

 

Andre flotte emhætter

Man kan også sagtens finde en emhætte, og gøre den til en del af indretning. Mange emhætter i dag, der hænger frit uden nogle overskaber, er meget flotte i deres opbygning og ligner mere skulpturer end en emhætte. Det er det smarteste at vælge, hvis man ikke har overskabe, da det jo ikke er er muligt at lave en indbygget en. Her kan det være en del svære at vælge en man synes der er pæn fordi, den er sådan en synlig del af køkkenet. Her skal man selvfølgelig også tænke på den energi, der bliver brugt, og om emhætten er miljøvenlig.

 

Et stort udvalg

Det er generelt ikke svært at finde en god emhætte. Selv hvis man ikke er dens største fan af emhætter, så er der så mange forskellige at vælge i mellem at man helt sikkert kan finde en der passer ens køkken, og ens egen personlige smag også. Man kan finde mange forskellige på nettet, hvor man kan få sig et godt overblik over pris og udseende og tit også, hvordan emhætten ser ud i et rigtigt køkken. Det kan hjælpe en del med at man kan forstille sig den i sit eget køkken.

 

 

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *