juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Trådløs oplader 

Trådløs oplader 

Er du irriteret af ledninger, som blot er i vejen? naturligvis er du det – hvem vil ikke være det? Man bliver i hvert fald ikke glad for dem, hvis man har flere elektriske produkter, som kræver ladning adskillige gange om dagen. Så hvorfor ikke reducere antallet af ledninger, der bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er virkelig grimt for dit syn. Men der er en løsning! Det er gode tider vi befinder os i, og vores teknologiske fremskridt kan faktisk hjælpe os med denne problemstilling! Alt er tilnærmelsesvist ledningsfri nu om dage. Og du kan nu tilkøbe en trådløs oplader til din mobil.  

En trådløs oplader kan frigøre dig i din arbejdsdag. Du behøver ikke længere tænke på ledninger, som hele tiden skal være tilsluttet din mobiltelefon. Nu kan du købe en trådløs oplader, som blot behøver være ved dit skrivebord og så kan du få din mobil opladet utrolig hurtigt. Det er som at smugkigge ind i fremtiden! Forestil dig hvor uproplematisk du kan have det på jobbet, hvis du blot skal lægge din telefon på en lille pad, og så vil du få en ubeskrivelig hurtig opladning.  

De trådløse opladere kan benyttes til alle forskellige mobil modeller, men du skal være årvågen på hvor gammel din telefon er. Denne form for opladning har brug for nyere teknologi, så din mobiltelefon må ikke være for gammel og ikke opsat med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning omtænkeligt at du aftager dit mobiltelefon cover under selve opladning, så du er sikker på at få det hurtigste resultat. Der er dog nogle mobil covers som tillader en trådløs opladning. Så du skal ikke tænke på hvilken telefon du har, når du endelig vil tage skiftet over til en trådløs opladnings løsning, som kan give dig mere frihed!  

Der findes faktisk mange forskellige modeller af trådløse opladere, så der er mange at beslutte sig imellem, når du bliver voldsom træt af ledningerne. Man kan erhverve en trådløs oplader plade, hvor man blot skal sætte sin mobil på padden. Denne pad kan sættes på din arbejdsstation på jobbet, så du aldrig vil løbe tør for strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man ofte fortrænger at oplade sin telefon, da man ikke gider finde ledninger osv. frem af rodeskuffen som mange har. Hvis en trådløs oplader pad ikke er ønsket, så eksisterer der også dockingstations, hvor du har en sammensætning af adskillige lader muligheder. Jeg har set, at du kan købe en opladerstation, som vil passe perfekt til et hjemmekontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din mobil oprejst, mens den oplader, og så bliver du tilbudt utallige lader løsninger, så du ekstrem nemt kan se, om der er nogen, som vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overhovedet skifte over til en trådløs oplader? For det første reducerer du antallet af ledninger, som altid er fedt og en enorm fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere sagtens kan være en ideel løsning for de personer, som tit er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Mobilen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal tage en samtale, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt flere gange i løbet af en dag, hvilket ofte resultere i at telefonen ikke bliver tilsluttet.  

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *