juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Sådan kan du komme til at føle dig mere tryg i hjemmet

Der kan være mange forskellige grunde til, at man ønsker at øge sikkerheden i sit hjem. Man kan have tabt sine nøgler, flyttet ind et sted, hvor du ikke er sikker på, om andre har en nøgle, nogen du kender, eller måske endda dig selv, har haft indbrud eller noget helt andet. Der er forskellige måder at håndtere en eventuel utryghed på.

 

Skift dine låse

Der kan være mange grunde til at kontakte en låsesmed. Hvis du har smækket dig selv ude af din bil, dit hus, sommerhus, et pengeskab eller noget helt femte.  Det kan give rigtig god mening at kontakte en låsesmed, hvis du ikke er sikker på, at du er den eneste, der har en nøgle til dit hjem. At have vished om at du har overblik over de nøgler, der findes til dit hjem kan mindske usikkerheden, men også den reelle risiko for at dit hjem kan blive udsat for indbrud.

 

Hvis du mister dine nøgler, både hvis du taber dem, eller de bliver stjålet, så skal du have omkodet dine låse inden for 24 timer, for at din forsikring fortsat gælder. Der findes låsesmede i alle afkroge af Danmark, således at der med garanti også er én i nærheden af dig. Bor du i Nordsjælland, er det et værd at smutte forbi Låsesmeden i Hillerød. Jan Andersen, der stiftede firmaet i 2016, har over 18 års erfaring som fagudlært låsesmed, og kan dække alle de forskellige behov, du måtte have for en låsesmed.  Låsesmeden i Hillerød kan nemlig hjælpe med alt, der har noget med låse at gøre.

 

Overvej om du skal have videoovervågning

Det er desværre ikke alt, det kan lade sig gøre at låse inde i sit hjem eller i en garage. Hvis du er erhvervsdrivende, og har materiel stående udendørs på din grund kan det give god mening at overveje om du skal investere i videoovervågning. Videoovervågning kan give en enorm tryghed, når du ikke er til stede på arbejdspladsen. Du kan tjekke ind rutinemæssigt og sikre dig, at tingene står som de skal.

Videoovervågning har også en præventiv effekt. Der er en beviseligt afskræmmende effekt for indbrudstyve, når det er tydeligt, at der er videoovervågning på grunden, enten i form af synlige kameraer eller i form af skiltning med videoovervågning. Den afskræmmende effekt gælder ikke kun for virksomheder, men også i private hjem tænker indbrudstyve sig om en ekstra gang eller to, inden de går på rov i dine gemmer.

Skulle du være så uheldig, at få besøg af en indbrudstyv alligevel, så er der også store fordele ved at have videoovervågning. Politiet har stor gavn af at få videomaterialet og det øger chancen for at få indbruddet opklaret markant.

Skulle du være interesseret, så er der ligeledes videoovervågning i Hillerød og resten af Nordsjælland. Låsesmeden i Hillerød tilbyder nemlig også elektroniske alarmer og videoovervågning til både private og erhverv, således at du kan komme til at føle dig helt tryg, både hvad angår arbejdspladsen, men også i dit hjem. Også når du ikke er der.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *