juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Hverdagen glider bedre med en god garderobe

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du har prøvet at besøge en børnehave på en regnvejrsdag, så ved du også hvor kaotisk garderoben kan se ud. Skiftetøj, jakker, regntøj og sokker flyver hurtigt rundt over det hele, og det kan kræve en del for både små og store størrelser at holde styr på det hele. Der er meget god læring i at holde styr på sine ting, og derfor er det en god investering for institutioner at købe en god garderobe. Både til voksne og til børn.

Stort udvalg af kvalitetsgarderober

Hvis du er på udkig efter garderobeløsninger til din institution, uanset om det er børnehave, skole, SFO eller noget andet, så er det en god ide at besøge Max Horsens. De er en dansk forhandler af Garderobe løsninger til institutioner, og vil helt sikkert have en løsning der passer til jeres behov. Alle deres garderober er produceret på Fyn af FSC-certificeret træ, og holder nemt til dagligdagens naturlige slid. De medfølgende moduler til garderoberne kan justeres så de passer til børnene, og de er fyldt med detaljer som gør det lettere for børnene at have styr på de mange ting, man skal huske til den travle hverdag. Jakker, sko, ekstratøj, sokker, tasker og alt det andet man skal have med til hverdag, finder nemt sin plads i en funktionel og pæn garderobe fra Max Horsens.

Find garderobeløsninger til både børn og voksne

Det er selvfølgelig vigtigt, at børnene lærer at holde styr på deres ting, og at, institutionens garderobeløsning hjælper dem godt på vej med dette. Personalet skal selvfølgelig også have mulighed for at opbevare de ting de nu kræver til dagligdagen, og her er Max Horsens også behjælpelige med gode løsninger til opbevaring for de voksne.  Det kan også være, I er på udkig efter aflåste skabe hvor man kan opbevare værdigenstande som mobiltelefoner og pengepunge, og her kan lockers fra Max Horsens være en rigtig god mulighed.

Gode garderober og gode råd undervejs

Hos Max Horsens er de eksperter i etablering af garderobeløsninger til både børn og voksne. De har mange års erfaring med at levere garderober til det offentlige, og du skal derfor ikke tøve med at spørge dem om råd og vejledning undervejs. Max Horsens kan selvfølgelig også hjælpe, hvis jeres institution har nogle lidt skæve mål, så det måske bliver nødvendigt at justere lidt på garderobemålene. Der er derfor mange gode grunde til at kontakte Max Horsens, hvis I skal have nye garderobeløsninger til jeres institution. 

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *