juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Er du på nippet til at flytte?

Er du på nippet til at flytte?

Eller overvejer du bare at undersøge om der er andre billigere bredbånds muligheder derude? 

Når du skal vælge bredbånd, har du ufattelig mange valgmuligheder at tage højde for. Der er mange forskellige udbydere, der tilbyder flere forskellige ting herunder både pris, hastighed og pakkeløsninger. Hvad skal du så lægge vægt på, når du skal vælge bredbånd?  

Du skal lægge vægt på det der er vigtigt for dig og passer til dine behov, du skal altså klarlægge hvad du bruger internettet til. Er du meget på farten og er du stor bruger af internet på farten, kunne mobilt bredbånd være en fordel for dig. Bruger du ikke internettet på farten, men derimod derhjemme kan det være du skal overveje fiberbredbånd eller almindeligt trådet bredbånd. Når du skal vælge hvordan du vil modtage dit bredbånd, skal du desuden være opmærksom på hvilke muligheder du har i det område hvor du bor. Da det kan være meget forskelligt fra område til område, om der er ført fiberbredbånd.  

Når du skal vælge bredbånd skal du desuden tænke over hvad du bruger internettet til? Sender du engang i mellem en mail afsted og så er det det? Så har du ikke store krav til internettet og du vil derfor sagtens kunne nøjes med en lav hastighed. Bruger du derimod internettet til at streame film og serier, vil du have brug for en højere hastighed. Med en høj hastighed vil du undgå at filmen eller serien går i stå, fordi den ikke kan følge med til at downloade. Hvis du overvejer mobilt bredbånd og godt kan lide at streame film og serier, skal du være opmærksom på at du ved mobilt bredbånd ikke får ubegrænset datamængde. I dette tilfælde skal du gøre op med dig selv, om det er vigtigst at du kan bruge internettet når du er på farten eller have ubegrænset datamængde.  

Hvis du ved siden af din bredbåndsløsning betaler for en tv-pakke eller streaming tjeneste, kan det være en fordel for dig at kigge på de pakkeløsninger nogle udbydere tilbyder. Her kan der være mange penge for dig at spare, selvom bredbåndsprisen ved første øjekast virker dyrere end ved andre udbydere. 

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *