juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Gardiner skaber varme og atmosfære i din bolig

Ude godt – hjemme bedst. Sådan lyder det velkendte citat, som vi nok alle kan nikke genkendende til. Det indebærer, at man har et hjem, som man har lyst til at komme hjem til. Og det er både på baggrund af størrelse, beliggenhed og design. 

Vi har alle forskellige stil, når det kommer til indretning. Det kan både være i forbindelse med køkkenudstyr eller pynteting, men det kan også være de mere praktiske ting såsom gardiner. Ofte er ens præferencer baseret på værdier og trends. For nogle mennesker er det en lettelse at kunne blive hjulpet på vej til at skabe en hjemlig atmosfære. Derfor har vi valgt at fremhæve NHGardiner, som kan bidrage med professionelle kræfter, når det kommer til at skulle vælge gardiner til alle rum i boligen.

Tilfør varme til din stue

Boligindretning er en proces. En proces, der kræver tid, kreativitet og åbenhed. Det handler nemlig om at få de helt rigtige detaljer ind i hjemmet. Og det står NHGardiner klar til at hjælpe med. Det er et firma med base i Ringsted, som skræddersyer gardiner til dine behov.

Forestil dig at skulle indrette stuen. Med sofa, bord og puder er det et vigtigt rum, hvor du skal bruge weekenderne på at få ladet batterierne op. Det kan gøres ved at vælge træpersienner. Med disse gardiner opnås der varme i løbet af nul komma fem. De er iøjnefaldende, men meget praktiske, da de skærmer effektivt for solen og indkig.

Grå, hvide og sorte nuancer – ja, udvalget spænder bredt. Du har som boligejer åbne muligheder for at vælge imellem forskellige serier og sætte dit personlige præg med brede tekstilbånd. På den måde sikrer du, at dine forventninger for indretningen stemmer overens med resultatet.

Gardinservice der ruller

Bor du på Sjælland og står du i en situation, hvor du ikke har mulighed for at køre en tur til Ringsted for at kigge på gardiner? Så frygt ej. NHGardiner har nemlig en gardinbus, der kører ud til kunder. Det ultimative og rullende tilbud er gældende i de fleste sjællandske byer. Ved blot at udfylde en kontaktformular til gardinbussen, bliver det muligt at få prøverne direkte hjem til dig. Der medfølger selvfølgelig en opmåling af prøverne i det rigtige miljø.

Find inspiration på socialt medie

Måske står du i en situation, hvor du ikke lige kan se alle gardintyper for dig, men det har NHGardiner en løsning på. Flere og flere mennesker er hoppet med på de sociale medier. Det gælder også for NHGardiner, som hyppigt laver opslag på Instagram. Dermed kan du se de forskellige gardiner i diverse hjem og få inspiration. 

Køb gardiner her og bliv sikret kvalitet og professionel rådgivning. Med over 10 års erfaring inden for gardiner, bliver der altid ydet en service, der stiler mod et perfekt resultat. Hvis du er i tvivl om, hvilke gardiner der vil bringe varme og stemning til din bolig, eller hvis du har spørgsmål om pris og leverance, så tøv ikke med at kontakte NHGardiner.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *