juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Privatalarm uden abonnement

Alle kan hurtigt blive enige om, at det er rart at føle sig sikre i livet. Vi gør faktisk også meget for at få fornemmelsen af tryghed og sikkerhed. Bare tænk på, at du omgiver dig med personer, du har det rart med, og dette er altså med til at skabe tryghed. Vi har indrettet os i samfundet på en måde, så vi sørger for at skabe de bedste forhold for at kunne føle os trygge, når vi færdes ude i offentligheden. Alene love og regler er med til at fremme netop dette.

Men hvad angår vores private hjem, så er det helt op til os selv at gøre noget for at føle denne tryghed og sikkerhed. Vi vælger altså helt selv, om vi vil have røgalarmer og alarmsystemer mod indbrud. For nogle kan det være et område, de sparer på, fordi de mener, at det er for dyrt. Andre har ikke rigtigt fået tid til at sætte sig ordentligt ind i de mange muligheder, og så går tiden uden at man får gjort mere ved det.

En privatalarm uden abonnement er en sparsom og effektiv løsning

Hvis du vil undgå at kaste alt for meget efter et alarmsystem hver eneste måned, så skal du bestemt overveje en privatalarm uden abonnement. Hør køber du en løsning med et enkeltbeløb, og så skal du ikke tænke mere på betaling. Når det er en privatalarm, så betyder det, at alarmen er koblet til boligens interne alarmsystem. Koblingen er forbundet med et alarmsystem, som får besked, hvis alarmen går. Når du skal gøre brug af et alarmselskab på denne måde, så vil det typisk koste en månedlig ydelse – typisk omkring 179 kr. om måneden.

Men du kan altså også vælge løsningen uden abonnement, hvor selve alarmsystemet er installeret lokalt i din bolig. Her vil alarmen lyde, hvis der er indbrud, hvilket vil skabe opmærksom omkring din bolig, og at der er noget galt. Her har du også mulighed for at vælge praktisk tilbehør.

Anvend kameraer rundt omkring – både indendørs og udendørs

Det praktiske tilbehør kan bestå af kameraer, du kan placere de steder, hvor du ønsker det. Du kan tilkøbe kameraer, som du kan anvende både indedørs og udendørs, så du kan få så mange, som du ønsker, så hele din bolig er dækket ind. Det smarte ved disse kameraer er, at de kører lokalt på dit netværk. Og med en tilhørende app har du mulighed for at forbinde til kameraerne, så du hele tiden kan holde øje med din bolig. Dette er ikke kun praktisk i tilfælde af indbrud. Det kan faktisk også anvendes nyttigt, hvis du har kæledyr, du ønsker at holde øje med.

Hvis du har behov for at kunne kommunikere

Det smarte er også, at man i dag har mulighed for at få kameraet med indbygget højtaler- og mikrofonsystem. Så kan man rent faktisk også kommunikere frem og tilbage. Du kan fx sige hej til dine børn, når de kommer hjem fra skole, eller lige spørge dem derhjemme, hvad de vil have at spise til aftensmad, mens du står i butikken for at handle.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *