juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Er det tid til at skifte vinduer?

Det er sandt, at vinduer er et af de mest oversete aspekter af et hjem. De er der bare, og vi tænker aldrig så meget over dem, før de begynder at lække eller trække luft. Men hvordan ved du, hvornår det er tid til at udskifte dem med nogle nye? Der er masser af tegn på, at det måske er tid til nye vinduer i dit hus. Læs videre, når vi diskuterer fire tegn, der indikerer, at det er tid til at skifte vinduer!

1: Dine vinduer er utætte.

Dette er et af de mest almindelige tegn på, at det er tid til nye vinduer. Hvis du kan mærke et træk komme ind, betyder det, at dine vinduer ikke længere gør deres arbejde ordentligt. Du mister energi og penge på denne måde, så det er helt sikkert på tide at få nye!

2: Dine vinduer er svære at åbne eller lukke

Vinduer, der er svære at åbne eller lukke, kan betyde et par ting. Det kan være, at vinduet er gammelt, og skal udskiftes, men det kan også betyde, at vinduesrammen er ved at rådne. Hvis du har problemer med at åbne dine vinduer, er det helt sikkert på tide at få nye vinduer!

3: Dine vinduer er dækket af kondensvand

Når dine vinduer bliver kolde, kan de udvikle en masse kondensvand. Det gør dem våde og gør det svært at se ud af vinduet. Hvis du bemærker, at dette sker hele vinteren igennem uden tegn på at stoppe, er det på tide med nye vinduer!

4: Dine vinduer er tågede

Tåge på dine vinduer er aldrig et godt tegn. Det betyder, at tætningen omkring dit vindue er brudt, og at du mister energi på grund af det. Hvis dette sker, skal du have nye vinduer, før det bliver værre og værre! Det kan også være, at selve ruden er punkteret, så uanset om det er koldt eller varmt, så vil vinduet se tåget ud.

Køb dine nye vinduer på https://idealcombi.dk/vinduer/.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *