juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Moderne bolig fra yderst til inderst

Hvis du foretrækker en moderne og stilren bolig, så er det ikke nok, at huset ser sådan ud. ”Stilren” kommer ikke bare købt, det er noget, der skal vedligeholdes og dyrkes. Her får du nogle gode råd til, hvordan du holder din bolig smart og moderne fra yderst til inderst, samtidig med, din personlighed skinner igennem.

Det ydre

 Et moderne hjem kræver moderne rammer. Sådan en moderne bolig kan man blandt andet finde hos Bernt Nielsen, der bygger smarte og moderne boliger til det 21. århundredes familier og behov.

Et moderne hjem er ofte mere minimalistisk uden overflødige dekorationer, og for at holde det udtryk ved lige, kan man sætte neutrale gardiner i vinduerne, så der selv om aftenen opstår en symmetri og elegance.

For at haven bliver flot og moderne er det eneste, man skal sørge for, at den ikke er overgroet, og at man holder sig til et tema. Hvis man vil have mange blomster, så gå amok med dem, men sørg for, de står pænt og evt. farvekoordineret, men hvis man derimod foretrækker en simpel græsplæne, så skal man også huske at holde den.

Det indre

For at få et moderne look indendørs behøver man ikke købe dyre designermøbler – men med simple, symmetriske mønstre og rolige farver, med enkelte pop hist og pist, kan man komme et langt stykke. Det bedste, du kan gøre, for at få et moderne hjem, er at undgå for meget rod.

Selvfølgelig skal der være plads til hjerterum, og så længe, man holder sit hjem rent og pænt, får det ofte automatisk et moderne udseende. Planter er en moderne ting, der bringer liv ind i dit hjem, og med diskrete potter står de flotte og stilrene i din stue, på dit badeværelse eller i dit køkken.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *