juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Materialehejs – din måde at nå til tops

At skulle flytte materialer fra jorden og flere meter op i luften er ofte ikke en simpel opgave. Man ville let kunne tage en værktøjskasse op ad trapperne, men hvis der er tale om flere tons ruder, så er det ofte lettere at kigge ind i løsningen: materialehejs.

 

Materialehejs er ikke bare at få løftet materialer op i luften og til den rette etage. Der er tale om et udstyr, som kan flytte mange tons materiale utrolig mange meter op i luften. Det er derfor ikke alle som kan betjene sådan et stykke udstyr. Materialehejs kan hurtigt få dit projekt til at gå hurtigere, da man kan spare tid og det er i sidste ende penge. Man skal dog kunne regne med sit udstyr. Når man sætter sin lid til udstyret og at det virker, så er det værste, som der kan ske at det går i stå og man står og skal pause sit arbejde. Især med konstruktionsprojekter, så er den tid hvor udstyr går ned meget dyrebar tid, da man i realiteten mister arbejdstimer over hele medarbejderviften.

 

Serviceaftaler

Man kan sove tungere om natten, hvis man ved at man har en serviceaftaler på sit udstyr. Der findes et hav af forskellige typer serviceaftaler, men hvis det er udstyr du lejer, så kan du ofte være en god fordel at få en serviceaftale – da du kan få fagkyndige folk til at komme ud og kigge på udstyret, hvis det skulle gå i stå. Derudover, så er det også din garanti for at udstyret også virker fra dag 1 – hvis du selv har erhvervet dig udstyret, så skal du selv teste det af løbende og sikre dig at du har reservedele til det, hvis det skulle gå i stykker. Dette er uden at snakke om de fagkyndige personer, som skal servicere maskinerne. Det kræver ofte certifikater og oplæring, som kan være dyrebar for de fleste virksomheder.

 

Derfor er det altid en fordel at kigge ind i en serviceaftale, hvor du får udstyret lånt og hvis uheldet er ude, så kan du få en flok kyndige fagfolk forbi til at servicere hele maskinen. Responstiden afhænger helt af virksomheden og serviceaftalen, men hvis projektet har dyre deadlines, så er det måske en fordel at finde en leverandør, som er klar på at køre fra servicestationen i det minut din maskine står af.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *