april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Den typiske faldgrube, når man indretter soveværelset

At indrette sig hjem efter sin egen personlighed og livsfase er ofte en god idé – da man virkelig kan komme frem til nogle resultater, som man ikke kun er glad for, men elsker. Hvis man ikke har en plan for sin indretning, så kan man ofte stå med følelsen af at man har glemt noget eller ende med et resultat, hvor den ikke sidder lige i øjet. Dette gør sig især gældende i soveværelset. Soveværelsesindretning er svært, da det skal være rummet man slapper af, men også rummet, som indeholder de samme æstetiske træk som resten af hjemmet. Så hvordan kommer man godt i mål med indretningen af sit soveværelse? Her er vores bud på den mest typiske faldgrube som eksisterer i soveværelsesindretning.

 

Den kolde væg

Et soveværelse skal gerne invitere til afslapning og hvile – men det må også gerne være pænt. Sengen fylder utrolig meget af rummet og den identitet som rummet har. Derfor er det ingen overraskelse at sengen også er der hvor der bliver brugt flest penge – ikke nok med at komforten skal være i top, så skal udseendet også være smukt. Dog kender de fleste det med at de ser en seng hos en sengeforhandler og forelsker sig i udseendet – men når man får den hjem, så mangler der den magi man fandt i butikken. Der kan være mange årsager til at magien er væk, men for mange så skyldes det at de ikke tænker på væggen bag sengen.

 

Senge i butikkerne har ofte en sengegavl – derfor er det vigtigt at du overvejer om din væg virkelig kan bære sengens udseende selv eller om der behov for assistance igennem en smuk sengegavl. Der findes et hav af designs – men ofte findes sengens design hos en tilsvarende sengegavl. Du kan derfor finde en sengegavl hos enhver sengeforhandler – det kræver blot du har din størrelse klar. Sengegavle fås i alle størrelser – sengegavl 120cm – sengegavl 210cm.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *