juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Brug for en kran? Så lej den – det har mange fordele

Der kan opstå situationer under et boligprojekt, hvor der bliver behov for særligt materiel for at komme videre. En af de ting, der kan opstå behov for, er en kran, som kan at ’løfte opgaven’.

Når du skal leje en kran, er det vigtigt, at du er klar over, der findes rigtig mange forskellige typer af kraner. Og hvilken du skal bruge afhænger naturligvis af dit projekt. Men! For de fleste vil det være tilstrækkeligt at leje en mobilkran, der som navnet antyder er mobil. Det er en kran på en lastbil, som har både stor løftekapacitet og en god rækkevidde, hvormed den vil være i stand til at løfte dit objekt.

En kran kan lejes hos blandt andet https://baskraner.dk/, som har afdelinger på både Fyn, Sjælland og i Jylland.

For entreprenøren

Er du entreprenør og mangler en kran? Så kan der være mange fordele ved at leje den, så du kan få klaret dine løfte- og montageopgaver.

Det kan være en meget tung økonomisk post at skulle erhverve sig en kran og stå for at vedligeholde den. Dertil er der også behov for at uddanne personale i både drift og betjening samt sikkerhedshåndtering. Det er med andre ord meget dyrt kontra at leje en kran med mandskab til at hjælpe med betjeningen.

Netop en entreprenør kan desuden ende i den situation, at han får behov for en særlig kranmodel eller særligt værktøj til løfteopgaven. Derfor er det praktisk at leje den rette maskine til byggeprocessen fra gang til gang.

Også som entreprenør er det vigtigt, at du kan få leveret din kran relativt hurtigt, da du kan være afhængig af den for at komme videre i et byggeprojekt. Du bør derfor alliere dig med en partner, som har afdelinger over hele landet. På den måde kan du være tryg, da du ved, der er en afdeling nær dit byggeprojekt – uanset hvor du står for at gennemføre dit byggeri, nedrivning eller renovering.   

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *