juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Hvad skal du gøre, hvis du bliver låst ude af dit hjem?

I en travl hverdag er der meget der skal gå op i en højere enhed. Alt skal lige passe, sådan at tingene lykkes. Man tænker ikke så tit på hvad der sker hvis noget går galt, men det kan hvert fald være noget af en tidssluger, hvis du ikke får styr på hvad du gør hvis uheldet er ude. 

Det behøver ikke være i det store, det kan også bare være, at du kommer til at smække dig selv ude. Her kommer en guide til hvad der er en god ide, hvis du skal forbedrede dig på et uheld som det på forhånd. 

Tænk dig godt om

Før du panikker og farer ned til en låsesmed i nærheden, det kunne være noget i retningen af låsesmed i Valby, er det en god ide at tage en dyb indånding. Du kan starte med at tænke på om der er andre måder du kan komme ind på. Er der en vicevært ind din opgang, som kan hjælpe dig. Måske er der en af dine naboer der har en ekstra nøgle.

Har du smidt din nøgle væk, er det også en god ide at lede grudigt efter den. En god måde at gøre det på er ved at tage til alle de steder du har været siden du mistede den, og lede efter den. 

Det kan være alt fra din arbejdsplads til en cafe du har købt kaffe fra. Det vigtige er her at du er grundig.

Find en låsesmed

Virker det hårde efterforskningsarbejde ikke, er det en god ide at finde en låsesmed, som kan hjælpe dig ind i dit hjem igen. 

En låsesmed kan nemlig i første omgang bryde din lås op, og det er smart, men kan være sidste udvej. Det ødelægger nemlig tit låsen at blive behandlet på den måde, og det kan være ret så dyrt at få sat en ny i. Derfor kan det være en løsning, men kun hvis der ikke er andet der dur.

Hvis låsesmeden kommer, kan du jo så endelig komme ind. Her er det bare vigtigt at du har en ekstra nøgle, på den måde kan du give din låsesmed den. Låsemede kan ikke bare bryde låse op, de kan også lave nye nøgler. På den måde kan du få lavet flere nøgler, så du altid kan komme ind der hjemme.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *