juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Gå i haven iklædt varmt tøj

Når man har en have er det helt oplagt at begynde at anlægge den, så den kommer til at se smuk og soigneret ud. Der er et væld af muligheder man kan foretage sig, når det kommer til at anlægge sin have alt fra flotte blomsterbuske, fine køkkenhaver og smukke frugttræer – alt afhænger af ens egen vilje til at plante og vedligeholde træerne. Din udholdenhed vil helt bogstaveligt bære frugt i blomstringen af frugttræer, som du kun vil nyde godt af. Men det er også vigtigt at tage vare på sig selv inden ved blandt andet at have det rette tøj på, der beskytter mod solen og potentielle sten under fødderne.

Støt dine fødder korrekt

Som sagt er det vigtigt at have det rette tøj på, når man går ude i haven og derudover også undgå at være for meget udenfor i solen ved middagstid for ikke at skade huden. Det kan for eksempel være en stor hat mod solens skarpe stråler, arbejdshandsker på hænderne for ikke at blive stukket af torne og få beskidte negle samt gode sko på fødderne, der støtter og kan holde til lidt af hvert. Men inden du tager de rette sko på kan det også være en idé at skænke en tanke til hvilke slags strømper du tager på. De rette støttende knæstrømper til kvinder modvirker ikke hævede ben og fødder, men er også lavet af bæredygtigt bambus og kan holde i mange år uden at blive slidt ned. Disse strømper er perfekt til havebrug, da de dækker huden helt op til knæene for skrammer og vabler.

Pynt din have med et flot kirsebærtræ

Når du har det helt rette sæt tøj til brug i haven og du er klar til at flekse dine grønne fingre, er det tid til at begynde at plante i haven. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan netop lige din have skal se ud og du er herre over hvordan disse blomster, buske og træer skal placeres. Japanske kirsebærtræer er blevet enormt populære i Danmark inden for de sidste par år, ikke mindst fordi deres ekstremt smukke blade falder ned som sne fra himlen om foråret – der er en hel festival dedikeret til dette fænomen i Japan. Find et lækkert japansk kirsebærtræ til din have og glæd dig til foråret, hvor de fantastisk smukke lyserøde blade vil falde ned over din have og gøre haven endnu smukkere.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *