juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Trådløse oplader til hverdagen 

Trådløse oplader til hverdagen 

Er du træt af ledninger, som blot er i vejen? Selvfølgelig er du det – hvem er ikke det? Man er i hvert fald ikke lykkelig for dem, hvis man har adskillige elektroniske produkter, som behøver ladning adskillige gange i døgnet. Så hvorfor ikke mindske mængden af ledninger, som bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er utrolig grimt for dine øjne. Men der er en løsning! Det er nye tider vi befinder os i, og vores teknologiske udvikling hjælper os med denne udfordring! Alt er nærmest ledningsfri nu om dage. Og du kan nu købe en trådløs oplader til din mobiltelefon.  

En trådløs oplader kan frigøre dig i din hverdag. Du behøver ikke længere tænke på ledninger, som konsekvent skal være sat i din mobiltelefon. Nu kan man tilkøb en trådløs oplader, som blot skal være på dit bord og så kan du få din mobil opladet virkelig hurtigt. Det er som at se ind i fremtiden! Tænk dig hvor godt du kan have det på jobbet, hvis du blot skal lægge din telefon på en mikro platform, og så vil du få en vanvittig hurtig opladning.  

De trådløse opladere kan benyttes til mange forskellige mobil modeller, men du skal være årvågen på hvor gammel din mobil er. Denne form for opladning kræver moderne teknologi, så din telefon kan ikke være for gammel og ikke opsat med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning muligvis at du fjerner dit mobiltelefon cover under selve opladning, så du er sikker på at få det optimale resultat. Der er dog nogle mobil covers som understøtter en trådløs opladning. Så du skal ikke tænke på hvilken mobil du har, når du lang omlænge vil tage rykket over til en trådløs opladnings løsning, som kan give dig mere fritid!  

Der er faktisk utallige forskellige modeller af trådløse opladere, så der er flere at beslutte sig imellem, når du bliver voldsom irriteret af ledningerne. Man kan tilkøbe en trådløs oplader plade, hvor man blot skal montere sin mobil på padden. Denne plade kan placeres på din arbejdsstation på hjemmekontoret, så du aldrig vil vil være lav på strøm, når du igen er på farten. Sandheden er at man tit forglemmer at oplade sin mobiltelefon, da man ikke magter finde ledninger osv. frem af rodeskuffen som mange har. Hvis en trådløs oplader plade ikke er løsningen, så findes der også laderstationer, hvor du har en kombination af adskillige lader muligheder. Jeg har set, at du kan tilkøbe en dockingsstation, som vil passe ideelt til en arbejdsstation setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din mobil oprejst, mens den oplader, og så bliver du tilbudt utallige lader løsninger, så du ultra nemt kan se, om der er nogen, som vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overveje at skifte over til en trådløs oplader? For det første reducerer du antallet af ledninger, som ofte er dejligt og en kæmpe fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere også er en intelligent løsning for de personer, som tit er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Mobilen skal hele tiden tages ud af stikket hver eneste gang man skal tage en samtale, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt tonsvis gange i løbet af en dag, hvilket tit ender ud i at mobiltelefonen ikke bliver reconnected.  

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *