juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Afdøde – Var huset/lejligheden du købte ikke så rar alligevel?

Oplever du uforklarlige ting i din nye lejlighed eller hus?, men ikke kan finde en logisk forklaring på det, så har du med stor sandsynlighed fået besøg fra den spirituelle verden i form af en ånd. De fleste af os er skeptiske overfor ånder, og for hvad vi ikke kan se, og det kan også sagtens være tilfældet her. Men man er også nødt til at være realist, for hvis du oplever mærkelig ting i dit hjem, imens du er alene hjemme, og det ikke er dig – hvem er det så?

Det er ikke unormalt, at der går ånder rundt i blandt os, som også lever i huse og lejligheder, fordi ånderne har en forbindelse til netop det sted, men de færreste ånder gør sig opmærksom på sig selv, og laver husspektakel! Hvis det er tilfældet, er det på tide at få styr på situationen i form af en husrensning.

Husrensning

Husrensning er ikke en grundig rengøring eller rensning af hele huset i skrappe kemikalier. Men en husrensing er en rensning af åndelige aktiviteter i et hjem. Uanset om du bor i en lejlighed eller en villa, og uanset areal, så kan du booke en tid til en husrensning.

En husrensning er en seance, hvor en clairvoyant kommer hjem til dig og gennemgår dit hjem for sjæle og energier. Den clairvoyante har nemlig evner til at mærke åndelige tilstedeværelser og er i stand til at kommunikere med dem. Hvis den clairvoyante kan mærke ånder eller spøgelser, kald dem, hvad du vil, så vil vedkommene prøve at finde ud af, hvad årsagen til, hvorfor ånden har en forbindelse til netop dette sted.

Ofte kan det være stedet, hvor han/hun døde, hvor der er sket e ulykke, som ligger den afdøde nært. Det kan også være, at ånden har en særlig relation til den person, som bor i hjemmet, såsom et familiemedlem. – Uanset hvad årsagen er, så kan den clairvoyante bede ånden om at forlade stedet og give husfreden tilbage.

Hvornår bør man få foretaget en husrensing?

Skal dit hus renses for ubudne gæster? Det er helt op til dig, om hvornår du føler, at nok er nok. Hvis du ikke får sovet om natten på grund af fodtrin eller larm, og det begynder at påvirke din livskvalitet på den ene eller andet måde, så bør du nok få bestilt en tid til husrensning, så du kan få fred.

Mange trækker det ofte alt for længe, fordi de foresat prøver at finde en logisk forklaring på, hvad det er der sker. Man undgår at være alene i hjemmet, sætter musik på, når man skal sove, for at undgå den værste stilhed. Men hvorfor gøre det til et stort problem, når det kan løses på få timer?

En husrensning koster hos Krystal og Healerhuset 1800 kroner. Det består af en husrensing, hvor den clairvoyante gennemgår alle rum i dit hus, fjerner alle åndelige aktiviteter, og efter seancen følger op med en telefonopkald. Telefonopkaldet nogle dage efter husrensing, er for at sikre sig, at der atter er kommet husfred.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *