juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Så er det nu, du skal få lavet terrassen

Solen skinner og sommeren er her endelig. Står sommeren igen i år på ferie hjemme i Danmark? Så lad dette være året, hvor du får den terrasse, du drømmer om. Er din drømmeterrasse en med plads til både spisning, grill og loungeområde, hvor I kan flade ud og sole jer? Eller er din drømmeterrasse i flere niveauer med trapper, forskellige kroge og indbygge plantekasser, der skærmer og inddeler området i flere funktioner? Der er så mange muligheder, så det kan være svært at få overblik over, hvad man så skal.

Få en håndværker til at komme med et tilbud
Er du ude i, at du vil have en træterrasse, så skal du have fat i tømrer. Han er uddannet til at se mulighederne i forhold til de drømme, du går rundt med. Han kan lave beregninger på, hvad der kan lade sig gøre på din grund og hvilke materialer, der egner sig bedst. Du kan selv komme med inputs til hvor meget (eller hvor lidt) vedligeholdelse, du er interesseret i at lægge i din nye terrasse. For lad det være sagt med det samme: terrassebrædder i træ kræver mere vedligehold end komposit og fliser. Til slut vil tømrerfirmaet komme med et tilbud på, hvad det vil koste dig.

Hvilken tømrer skal jeg vælge?
Hvis du ikke har kendskab til håndværkere i dit lokalområde, så kan du finde lokale håndværkere på Håndværkernøglen.dk. Måske er du typen, der gerne vil indhente flere tilbud, inden du takker ja. Ud fra den vinkel, er det en fordel at kontakte de lokale tømrerfirmaer, der nemt kan komme forbi og give et tilbud. På Håndværkernøglen finder du lokale håndværkere fra alle brancher. Når du har fået dine forskellige tilbud, så overvej ikke kun prisen, men også hvem af dem, du umiddelbart synes havde de bedste ideer og den tilgang til projektet, som du syntes bedst om. Det er ofte vigtigere kriterier, at I har god 

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *