juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Kom godt i gang med at bygge nyt

Det er efterhånden blevet meget populært for os danskere at bygge vores helt eget drømmehus. Overalt i landet skyder nybyggede parcelhuse op, og det er bestemt ikke så underligt. Når du bygger dit eget hus, kan du nemlig få det, lige som du vil have det. Du bestemmer helt selv, hvor mange værelser der skal være og hvilke materialer, der skal bruges i indretningen. Drømmer du også om at bygge nyt hus, giver vi dig her nogle gode råd til at komme godt i gang med projektet.

En nedrivning er ikke bare en nedrivning

De fleste nye huse bygges på helt nye parcelgrunde i udkanterne af landets byer. Dette betyder, at man ofte kommer til at bo temmelig langt væk fra centrum. Af og til kan man dog være heldig at købe et faldefærdigt hus på en mere attraktiv grund. I det tilfælde skal det gamle, faldefærdige hus naturligvis fjernes, før man kan gå i gang med at bygge nyt. Her er det vigtigt at få professionelle til nedrivningsarbejdet, så det bliver gjort ordentligt. J-jensen.com er landets førende nedrivningsvirksomhed, og når du allierer dig med dem, ved du, at arbejdet bliver gjort sikkert, effektivt og miljøvenligt.

Design dit nye hus efter dine ønsker og behov

Når det eksisterende hus er fjernet, og grunden er tom og byggeklar, kan du gå i gang med at bygge dit nye hus. Men inden du kommer så langt, skal du jo først have designet dit nye drømmehus. Det er denne del, der er sjov. Her får du nemlig mulighed for at lade drømmene få frit løb. I løbet af processen, vil du måske opdage, at du bliver nødt til at gå på kompromis og vælge billigere løsninger her og der. Det gør dog ikke processen mindre sjov.

Byg miljøvenligt

Hvis du har brugt J-Jensen til nedrivningsarbejdet, har du allerede truffet en miljøvenlig beslutning. De genbruger nemlig næsten 86 % af alle materialer fra det nedrevne hus. Og når du allerede har været så miljøvenlig, kan du jo næsten lige så godt fortsætte. Der er mange måder, hvorpå man kan være miljøvenlig, når man bygger nyt hus. Først og fremmest kan du jo overveje, om der skal solceller på taget. Derudover kan du også sørge for at bygge med genanvendelige materialer eller genbrugte materialer. Sørg desuden for at få gennemisoleret huset og vælg gerne energivinduer.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *