april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Hold sommerens fedeste fest i din egen have

Nu er der snart lys for enden af tunnelen og vi kan se enden af både vinteren og de voldsomme restriktioner. Mere end nogensinde før har vi brug for at være sociale og holde sammenkomster igen, og med sommeren i sigte er det da oplagt at gøre det udendørs. 

Det lunefulde danske sommervejr 

Den danske sommer er vidunderlig. Lange lyse nætter, og på de gode dage, lune temperaturer der er oplagte til bare ben, petanque spil og kølige drinks. Men hvad med de dage hvor der lige kommer en byge? Eller temperaturen er lige lovlig lav? Ja der er det altså guld værd at gardere sig med et festtelt. Og du behøver ikke investere i en masse, som du ikke ved, hvornår du skal bruge igen. Nej du kan ganske enkelt leje dit næste festtelt i den helt rette størrelse og med de egenskaber, du har brug for.  

Find en leverandør til udlejning af festtelte og find et telt i et snuptag. Ikke alene er du sikret mod en gråvejrsdag, du forlænger også aftenen, fordi du skåner gæsterne for aftendug, og kan holde varmen lidt inde når temperaturen på et tidspunkt dropper efter solnedgang.  

Havefesten er god til enhver lejlighed 

Uanset om det er sølvbryllup, barnedåb eller rund fødselsdag, så er en havefest simpelthen en fantastisk måde at fejre det, og være sammen på.  

Der er noget fantastisk uformelt ved at mødes på denne måde, og vi danskere elsker altså vores sommer.  

Sørg for alligevel at skabe hygge og en gennemført stil, så festen bliver som du ønsker det. Bordpynt, blomster, og hyggelig belysning kan gøre meget. Brug farver som du godt kan lide.  

Brug også det udendørs rum til at få dine gæster op af stolene. Der findes et utal af havelege som også mormor kan deltage i, og en god gåtur eller et orienteringsløb der passer til dine gæster er også en fantastisk måde lige at komme et element ind i dagen, som får dine gæster rystet lidt ud af deres komfortzoner, og tvinger dem til at snakke med hinanden på tværs.  

Vær sikker på at du får din lokation 

Når vi nu i samlet trop stormer ud af vores vinterhi, vil der være run på diverse venues, som tilbyder at være for dit arrangement. En af de måske lidt oversete fordele ved at holde festen i haven, er at du har nemmere ved at sikre dig din plads. Selvfølgelig skal du fortsat have lejet telt og måske også købe dig til andre ydelser, men det er altså langt lettere at bygge din fest sammen af en række forskellige elementer, hvor du er meget fleksibel frem for at skulle satse på, at en enkelt leverandør er ledig på din ønskede dag.  

Penge du investerer i at forbedre hjemmet op til den store dag, eller ting du køber, vil også være noget som kommer dig til gode. Du kan sælge tingene videre efter brug, eller nyde godt af, at du fik stressmalet garagen, fordi der skulle komme gæster.  

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *