juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Gode råd til indretning når boligen er lille

Der kan være mange grunde til at bo småt. Måske bor man inde i byen, hvor både lejligheder og huse altid er forholdsvis små. Måske er man studerende og ikke har råd til noget større. Det tit mere besværligt at indrette en lille bolig og få plads til alt, end at indrette en stor bolig. Læs med her og få råd til smart indretning af en lille bolig.

Brug væggene

En ressource der nemt bliver overset er væggene. Man kan bruge væggene til at hænge alt fra familiebilleder, plakater, malerier, til kravleplanter og hylder. Hylderne er især en bekvem ting hvis boligen er lille. Man kan med fordel hænge hylder op langs loftet, da de derefter syner mindre, og nemt kan bruges til opbevaring. Fremfor et loft, kan man bruge disse hylder til ting der skal gemmes væk.

Opbevaringskasser

Hemmeligheden bag indretningen af en lille bolig, er at gemme så mange ting som muligt væk. En nem løsning til dette er opbevaring og opbevaringskasser. Du kan investere i en sofa der kommer med indbygget rum, og gemme flere ting væk under den. Men du kan også investere i et sofabord der indeholder et opbevaringsrum. Derudover findes der også plastik æsker med hjul, som man kan skubbe ind under sin seng.

Gør brug af do-it-yourself

Med DIY (do it yourself) kan man nemt spare penge og få et mere personligt resultat. Man kan blandt andet lave gamle paller om til hylder, male kasser og bruge som sofabord, eller flette kurver og bruge til opbevaring. Mulighederne med DIY-projekter er endeløse og man kan finde meget behjælpsomme guides på Google. Dog er det ikke alt man kan gøre selv, og nogle gange har man brug for en erfaren elektriker. Er du for eksempel ved at renovere en lejlighed, og har du brug for en dørtelefoner til nybyggeri kan du være nødsaget til at droppe din YouTube guide, og i stedet hyre en professionel.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *