juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Få styr på dit hjem og din have

Der er findes ikke en bedre følelse end at træde ind af hoveddøren og man får en dejlig ro i kroppen. Dette gøres ved at gøre din bolig til et hjem, hvordan gøres det så lige? Som regel ligger det i detaljen. Det kan være alt fra vaser eller figurer der pryder i vindueskarmen eller på hylderne, friske blomster på bordet eller tændte stearinlys. Der skal ikke meget til før din bolig bliver til et hjem, og i denne artikel kan du læse mere om, hvordan du gør dit hjem til et hjem.

Forén dit hjem og have med hinanden

Du kan sætte et personligt præg på dit hjem ved at pynte med billeder og genstande der afspejler dig, din personlighed og din familie. En væg med familiebilleder, pyntepuder i din yndlingsfarve eller møbler, der er lige din stil. Det er dog ikke kun det indvendige, du skal have fokus på.

Har du en lille have eller måske kun en altan kan det være en fordel, at investere i et søjle æbletræ, disse kan plantes i krukker og på meget små steder, de er også meget dekorative i sig selv og kan også virke som en flot velkomst i indgangspartiet. Når du indretter dit hjem, er der ting, der er mere dekorative end andre. Blomster, lys og puder er nogle af de mere flatterende indretningsgenstande, disse er også genstande du selv er “herre” over.

Ting du ikke selv kan styre er for eksempel behovet for teknologi og IT, men du kan derimod medregne det i din indretning. Du kan for eksempel placere fjernsynet så tæt på en strømkilde som muligt, eller også kan du investere i ledningsskjulere. Dette fjerner det grimme og rodede indtryk, som ledninger kan give og samtidig inkorporere teknologien på en indbydende måde.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *