juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Få et godt salg af dit hjem med renoveringer

Er du klar til at sælge dit hjem, og ønsker du, at få flere penge for det? Med enkle renoveringer har du mulighed for at øge værdien af din bolig. Det kræver dog at du er villig til at investere både tid, energi og penge i projektet.

 

Desuden er det vigtigt at du har en god ejendomsmægler, som gider at gøre en større indsats i forhold til salget. Med den bedste ejendomsmægler i København er dine chancer for at få et større afkast meget større. Det kan altså i sidste ende betale at gøre noget ud af hele salgsprocessen, både i forhold til renoveringer, men også i forhold til valg af ejendomsmægler.

 

Læs mere om, hvordan du får et godt salg af din ejendom her.

 

Tilføj mere lys og plads

Det er aldrig godt med mørke og trange rum, især ikke når du har en forhåbning om at sælge dit hjem til en god pris. Du kan tiltrække langt flere købere ved at skabe større og lysere rum i din bolig.

 

Sørg derfor for at der trænger nok naturligt lys ind i din bolig. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du overveje at tilføje flere vinduer i dit hjem. Det kan desuden være en god idé at rive nogle vægge ned, hvis du bor trangt. På den måde skabes der mere plads, og der vil blive mere rumligt. Det kan også være en fordel af male væggene hvide, så lyset lettere kan reflekteres. Hvis du ønsker yderligere indsigt i, hvad købere typisk søger for tiden, samt hvordan du kan øge værdien af dit hjem, så kontakt Siesbye Kapsch på Frederiksberg her.

 

 

Tilføj et badeværelse

Badeværelset er blandt de væsentligste rum i din bolig. Det er derfor vigtigt at de badeværelser der er, ikke mindst er velfungerende, og at inventaret samt installationerne ikke er forældet. Dette vil nemlig skræmme potentielle købere væk og sænke salgsværdien af boligen.

 

Ligeså er det vigtigt at der er tilstrækkelig med toiletter og badeværelser i forhold til antallet af mennesker i hustanden. Det kan hurtigt blive problematisk, når 5 mennesker skal deles om ét badeværelse. Sørg derfor for, at antallet af badeværelse stemmer overens med antallet af værelser i boligen. Dette vil både øge din salgsværdi samt tiltrække flere potentielle købere.

 

Køkkenopdateringen

Køkkenet er et rum som de fleste bruger en hel del tid i. Det er derfor vigtigt at det er velfungerende og funktionelt. En køkkenopdatering kan være en god idé, hvis det er et forældet køkken, som ikke afspejler de behov, som de fleste har i forhold til deres køkken. Ofte er det muligt at opgradere det nuværende køkken, for relativt få penge og stadig få et udmærket resultat. Skuffe- og skabsfronter kan males og bordpladen kan udskiftes. Desuden kan en udskiftning af hvidevare kan være nødvendig, hvis de nuværende er meget slidte.

 

En sådan renovering laver ikke et enorm indhug i økonomien, men outputtet kan både øge værdien af din bolig, samt tiltrække flere kunder.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *