juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

En god paraply i kongeblå kan passe til ethvert outfit

Det danske vejr ligger ofte op til, at man enten vil blive plaskhamrende våd eller også, at man er nødt til at anskaffe sig en paraply. Desværre kan en sådan paraply let være med til at ødelægge ens outfit, og samtidig kan det også være svært at finde en paraply, der er af ordentlig kvalitet, og ikke går i stykker efter første gang, at man bruger den.

Dog handler det i høj grad om, at man finder en paraply med et meget klassisk og minimalistisk udtryk, som samtidig er bygget op omkring gode materialer, og dermed også er af god kvalitet. Denne billig paraply i kongeblå er på mange måder en god mulighed for netop at ramme det overstående. Dugen, der er lavet af polyester, er ensfarvet og på den måde meget minimalistisk. Samtidig er den kongeblå farve og utrolig populær og meget stilet, og passer på samme tid også til de fleste outfits.

Materialet betyder alt

Denne paraply i kongeblå koster 149 kroner, og sendes fra blot 25 kr. eller du kan købe 2 stk. med fri fragt, hvis man vælger at få fragt via GLS, da det er gratis, hvis man køber for over 150 kr. Den koster en del mere end en almindelig paraply, man køber i en eller anden nipsforretning, men den er samtidig også af langt bedre kvalitet, hvilket man virkelig kan have behov for i det danske vejr. Paraplyen har et skaft metal, som skaber styrke, mens den har et EVA håndtag, der er med til at skabe en mere komfortabel oplevelse, når man skal bære rundt på en paraply i flere timer.

Denne paraply i kongeblå er let at transporter rundt

At paraplyen er af så god kvalitet kommer også til udtryk, når den vejer 350 gram. Dog er det samtidig også en tilpas vægt, når man snakker om at tage paraplyen med sig i tasken. Der følger nemlig en lille pose med, hvor man kan opbevare sin paraply, når den ikke er i brug eller, hvis man pludselig skal indendørs, og er nødt til at putte sin våde paraply i tasken.

Bliv praktisk klædt på til vejret med en paraply

Mangler du noget at beskytte dig for mod regnen, så kan det være, at du skal overveje denne royal blå paraply. Den er smart at bruge, og så vejer den ikke særligt meget. Den er med automatisk funktion, og så kommer den med et smart og lækkert træhåndtag, der er buet så det ligger godt i hånden. Derudover er den lavet af metal, der ikke ruster, så den holder sig pæn og nydelig.

Brug paraplyen til mange forskellige begivenheder. Den kan bruges til de regnfulde efterårsmåneder, så du ikke ankommer sjaskvåd på arbejdet. Den kan også sagtens bruges til sommerens festivaler, hvor det ofte kan begynde at regne. Det kan også være, at du er på shopping tur i byen, hvor du pludseligt får brug for at skærme dig for regnen.

Skærmen er lavet af kraftigt polyester, der kan holde til voldsomme vindstød. Den er praktisk og lukkes smart sammen med velcro. Så er du afsted på en hyggelig festival, hvor du sidder i din festivalstol og nyder en øl med vennerne, så er der rigeligt plads til paraplyen under din stol. Her kan du hurtigt finde paraplyen frem, hvis det skulle begynde at dryppe. Den navyblå paraply kan fås for 149 kroner.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *