juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

De bedste flyttetips

Skal du også til at flytte? Så har du helt sikkert gjort dig nogle tanker om, hvordan du bedst kan flytte fra det ene sted til det andet. Hvis du i stedet mangler et sted at bo, kan du på boligmesteren.dk finde massere af fine boliger til leje, så du kan finde den perfekte bolig til dig. Læs med her og lær de bedste flyttetips, når du skal flytte til din nye bolig fra boligmesteren.

Begynd i god tid og vurder, hvad du vil have med videre

Det første tip er at begynde med at pakke alle dine ting ned i god tid. Du kan slippe for en masse stress, når du begynder at pakke dine ting ned i god tid. Hvis du allerede fra det tidspunkt, du har fundet din kommende bolig på boligmesteren, begynder at rydde ud i dine eksisterende ting og overveje, hvad du gerne vil have med dig videre, er du godt i gang. Det kan virkelig gøre din nedpakningsproces meget hurtigere, når du allerede fra starten af boligskiftet ved, hvad der skal doneres eller sælges. Det er også et af de punkter, du kan gøre allerede fra fundet af din nye bolig på boligmesteren. Du skal jo alligevel ikke bruge tingene, så hvorfor ikke bare prøve at få dem solgt eller komme af med dem?

Dokumenter, dokumenter, dokumenter

Når du skal til at leje en bolig fra boligmesteren (eller et andet sted) er det vigtigt, du husker at dokumentere eventuelle fejl og mangler i den nye bolig, du skal flytte ind i. Man plejer at gøre dette ved et flytteeftersyn, hvor dig og din udlejer går rundt og tager billeder sammen af alt det, som allerede er i stykker, når du flytter ind. Så risikerer du ikke at skulle betale for noget, som er ødelagt, fra før du flyttede ind.

Mange ting at tænke på

Det kan også være en rigtig god ide at dokumentere, hvordan dine ledninger til for eksempel fjernsynet er sat sammen, så du nemt kan finde ud af at sætte det op igen, når du skal have det op i den nye lejlighed. Så slipper du for at bøvle med det. Det kan også være smart at tage billeder af andre ting, som du gerne vil huske til den nye lejlighed fra boligmesteren. Det kan for eksempel være billeder af en flot billedvæg, du har i din nuværende lejlighed, du gerne vil have med videre eller noget andet, du vil huske.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *