juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

5 gode gaveidéer til gør-det-selv-manden

Vil du gerne forkæle manden, der har hænderne skruet helt rigtig på? Hans værksted bugner af mærkelige himstregimser og værktøj, der gør alle gør-det-selv-projekterne lidt lettere. Derfor fortjener han også en god gave, når han bruger så meget krudt og energi på at fikse, reparere og istandsætte i hjemmet. Her får du derfor 5 gode gaveidéer til gør-det-selv-manden.

1. Musikafspiller til arbejdsdagen

Når gør-det-selv-manden render rundt og fikser alting, så er det skønt med lidt baggrundsmusik. Det sætter stemningen og sørger for, at de meget monotone opgaver ikke bliver ulidelige. Derfor kan du med fordel forkæle din handymand en lækker radio eller musikafspiller.

Hvis han holder af musik, du ikke kan fordrage, kan du forære ham et hovedværn med indbygget radio. Så kan han rocke med på al hans yndlingsmusik.

2. Beskyttelsesudstyr for hans egen skyld

Måske mener gør-det-selv-manden i dit liv ikke, at han skal bruge nogen som helst former for beskyttelse. Hvis du holder af ham, kan du dog med fordel sørge for, at han har det tilgængeligt.

Et par knæbeskyttere kan for alvor beskytte hans knæ, hvis han lægger gulve eller kravler rundt trange steder. Høreværn tager uhensigtsmæssig støj fra maskiner, og beskyttelsesbriller beskytter øjnene mod splinter og gnister.

3. Lækkert værktøj til projekterne

Får han julelys i øjnene, når han kigger på værktøj? Så kan du forære ham noget af det udstyr, han længe har gået og udset sig. Ofte er det ikke svært at få ham til at tale om, hvilke redskaber han står og mangler. Måske er listen endda alenlang!

Har du brug for at få støvet din viden om værktøj af, så læs om markedets bedste håndværktøj. Her kan du blive klogere på, hvordan du eksempelvis finder den allerbedste boremaskine, så du får den helt rigtige til manden i dit liv.

4. Den nemme løsning: Gavekort til byggemarked

En rigtig nem løsning til dig der ikke forstår dig på det værktøj, som manden i dit liv ønsker sig, er at forære ham et gavekort til et byggemarked. Det gør det nemt for ham selv at finde de ting, som han lige står og mangler. Samtidigt kan det inspirere til nye DIY-projekter i hjemmet, når der er råd til materialerne med gavekortet.

Et gavekort kan være en lidt kedelig gave at pakke ud, hvis der ikke er gjort lidt ekstra ud af indpakningen. Så husk at lav en personlig hilsen eller køb en lille ekstra ting, så det stadig er hyggeligt at pakke gaver ud.

5. Massage og selvforkælelse

Har han virkelig alt udstyr, han nogensinde kunne drømme om? Så kan du gå en helt anden retning og forkæle manden i dit liv, der elsker at bruge sine hænder.

Din gør-det-selv-mand løfter garanteret på tunge ting og sidder i nogle uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, når han går og ordner i hjemmet. Det kan give muskelsmerter særligt i ryg, skuldre og nakke. Med en massage kan du forkæle din handymand med lidt lækker selvforkælelse, der giver ham ekstra energi og gåpåmod til hans mange projekter.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *