april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

4 gode grunde til at leje dit rullestillads

Ønsker din virksomhed at spare penge i forbindelse med bygge- og vedligeholdelsesopgaver, der foregår i højden, kan det være en god idé at leje et rullestillads eller andre typer af stilladser hos et stilladsfirma.

Et rullestillads er et praktisk og nyttigt hjælperedskab, der sikrer, at ens arbejdsopgaver kan udføres nemmere, hurtigere, mere effektivt og mere sikkert. Og alt dette har positiv effekt på virksomhedens økonomi. Det er også med til at skabe en god kultur i virksomheden, hvis man altid tænker i løsninger, der kan styrke sikkerheden i forbindelse med arbejdsopgaver.

Sikkerhed og økonomi er vigtige faktorer

I bygge- og servicebranchen ser man mange virksomheder, der bruger rullestilladser. Disse stilladser er mobile, nemme at bruge og skaber en sikker platform til udførelse af arbejdsopgaver i højden, hvor der skal opsættes, renoveres eller rengøres. Vælger man som virksomhed at bruge rullestilladser, kan det være en god idé at leje rullestillads efter behov. Og det er der flere grunde til.

1. Ingen udgifter til stilladskøb

En stor fordel ved at leje et rullestillads i stedet for at købe det er den økonomiske besparelse. Et rullestillads er en stor investering, og det kan være svært at retfærdiggøre omkostningerne – især hvis man kun kommer til at bruge rullestilladset til én opgave eller blot i en kort periode.

Ved at leje et rullestillads behøver virksomheder ikke at bekymre sig om den store økonomiske investering, som man vil opleve ved at betale for et nyt rullestillads.

2. Lej rullestilladset når behovet opstår

Ved at købe et rullestillads har man altid et stillads til rådighed. Men når opgaverne ikke kræver et rullestillads, giver det ingen mening at have et stillads stående uudnyttet. Derfor giver det god mening blot at leje rullestilladset, når opgaverne kommer ind, og behovet opstår.

Som med alt andet materiel koster det reelt set penge at have det stående, når det ikke bruges. Og derfor er det også en økonomisk fordel kun at betale for lejen i den periode, hvor man har brug for et rullestillads.

3. Ingen bekymringer om kvalitet og vedligeholdelse

Vælger man at leje et rullestillads, behøver man ikke bekymre sig om kvaliteten. For den vil altid være god, da udlejningsvirksomhederne lever af en ydelse, der kræver stilladser i god kvalitet. Som lejer af rullestilladser slipper man også for den løbende rengøring og vedligeholdelse, som følger med. Og på dette punkt er der derfor også mange penge at spare.

4. Sikre arbejdsforhold øger produktiviteten

Fordelene ved et rullestillads er der mange af. Det er et fleksibelt og alsidigt hjælpemiddel til udførelse af arbejdsopgaver i højden. Og i modsætning til eksempelvis stiger vil et rullestillads skabe en væsentligt mere sikker platform til at kunne udføre opgaver i højden.

At kunne arbejde sikkert i højden på en stabil platform betyder også, at opgaver kan udføres hurtigere og mere effektivt – og dermed øges produktiviteten vil også er godt for virksomhedens økonomi. Af den grund er det en god idé at leje et rullestillads frem for at bruge mindre sikre alternativer.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *