juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Trænger dit hjem til et løft? – sådan gør du det topmoderne

Går du også og tænker over, at dit hus trænger til nyt inventar? De færreste har råd til at udskifte alt deres inventar, så hvorfor ikke starte i det små. Selvom du kun får udskiftet en smule her og der, så vil du med garanti kunne finde noget, som dine venner, familie og gæster helt klart vil lægge mærke til, og ikke mindst misunde dig for. 

Sådan pifter du din stue op

Måske synes du, at din stue er blevet lidt kedelig og grå, og måske ikke rigtig udstråler dig, og det du står for. Der er mange ting, du kan gøre for at blive mere glad for din stue. Du kan prøve at indrette din stue med en flot standerlampe i en fin farve. Du kan også finde en fin vase i samme farve som lampen, så din stue bliver helt gennemført. Men hvad med et sidebord til din sofa? Et sidebord er en fantastisk opfindelse, da de ofte ikke er særlig store, og derfor egner sig til mindre hjem også. 

Du vil aldrig fortryde din investering i et sidebord

Et sidebord til sofa er ikke kun flot at se på, men det er også praktisk. Et sidebord er fantastisk til en omgang hygge i sofaen. En god filmaften, sportsaften eller hygge med et godt glas vin eller en dejlig kop kaffe med en ven eller familiemedlem. Sidebordene findes i mange forskellige prisklasser – så om du er “fattig” studerende eller sidder med et godt job, vil du kunne finde noget, der passer til din smag. 

Find det rigtige sidebord til dig 

De seneste år har vintagestilen ligget på toppen af danskernes smag i indretning, og hvis du er en af de danskere, der er helt vildt med det, så kommer du ikke til at går forgæves. Der findes nemlig en del sideborde i en flot vintage stil. Hvis du derimod er til det mere moderne, så findes der mange moderne sideborde specielt i farverne guld og sort. Dertil vil du også kunne finde nogle i marmor, som aldrig vil gå af mode. God sidebordsjagt! 

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *