juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Start dagen med at gøre noget godt for din bolig

Vil du gerne komme hjem til et pænt og rent hjem hver eneste dag, og vil du gerne have nemt ved at invitere gæster på besøg, uden at du skal bruge timer på at gøre din bolig klar til at få besøg, kan det være en god idé at gøre det til en del af din morgenrutine at gøre noget godt for din bolig, der kan hjælpe dig med at komme i mål med lige netop det.

Skal du have nye persienner i din bolig også, så besøg persienner.org i dag.

Tag opvasken

Du kan jo fx vælge at starte dagen med at tage opvasken. Det vil ikke være særlig sjovt i starten, men når du først har vænnet dig til det, vil du være utroligt glad for at kunne gå igennem dagen uden at tænke på den store opvask, der står og hober sig op ude i køkkenet. Hvis du klarer det som noget af det første, når du står op om morgenen, er den jo klaret for i dag, og så kan du nyde et rent og lækkert køkken. Hvis du mere er til at stå op til et pænt køkken, kan du også gøre det til en vane at klare den om aftenen, når du har lavet maden.

Sæt en vask over

Du kan også vælge at gøre det til en vane at sætte en vask over, når du står op. Måske kan du endda nå at hænge tøjet til tørre, inden du skal på arbejde, alt afhængig hvor lang tid du giver dig selv om morgenen. På den måde er der også altid rent tøj i skabene, og du skal ikke kæmpe med en vasketøjskurv, der er ved at kaste op af alt for meget tøj i sig.

Kør en tur med støvsugeren

Eller du kan vælge at køre en tur med din støvsuger, hvis du ikke er en af dem, der allerede har fået dig en robotstøvsuger til at klare det meste for dig. Det tager jo ikke mange minutter lige at køre i stuen med din støvsuger, og så kan du jo tage et nyt rum for hver dag, indtil du har taget alle rummene i dit hus, hvorefter du så kan starte forfra igen. På den måde kan du hele tiden nyde godt af at have helt rene gulve, og du skal ikke bruge mange minutter om dagen på det.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *