april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Spar penge på sommerhus byggeriet

Det er ikke nogen hemmelighed at det at bygge et sommerhus er dyrt. Først og fremmest skal du have anskaffet en grund. Her varierer priserne enormt meget og er afhængige af placering og beliggenhed. Dernæst skal din grund byggemodnes inden du til sidst kan opføre dit drømmehus.

Nogle vælger at bygge deres sommerhus selv. Hvis du har tiden og evnerne, kan de naturligvis være en god måde at spare en hel del penge på. Du skal dog være opmærksom på at der er mange processer i det at bygge et sommerhus. Har du evnerne til dem alle? Og er det lovligt at lave det hele selv? Til det sidste spørgsmål er svaret: NEJ. Der er områder i dit byggeri, som kræver en autoriseret fagmand. Det gælder f.eks. dele af kloak- og vand-installationen, samt dele af el-installationen.

Dernæst skal du sikre dig at du overholder bygningsreglementet. Her er der mange regler i forhold til metoder og materialer, som du skal have styr på.

Hvis du er usikker på ovenstående eller hvis du ikke har tid eller evner til at stå for hele sommerhusbyggeriet, kan medbyg måske være den oplagte mulighed for dig.

Med Sommerhus Medbyg, kan du få dit Sommerhus Byggefirma til at stå for planlægning og opførslen af hele den udvendige del at dit sommerhus. På den måde har du ikke travlt med at få lukket huset af for vejr og vind og du skal ikke tænke på regler om vandindførsel og isoleringstykkelser, m.m.

Når husets vægge og tag er færdigt, kan du overtage byggeriet og selv lave hele den indvendige del af byggeriet. Denne mulighed er oplagt, hvis du har evnerne til at bygge skillevægge, lægge gulve, male m.m. Der kan være en hel del penge at spare, sammenlignet med at købe et nøglefærdigt hus. Samtidig kan du få muligheden for at sætte dit helt eget præg på indretningen.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *