februar 25, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Spar penge på din varme med et abonnement

Varme er nok noget man sjældent går og tænker på. Men når vi taler om at spare penge på varme, så er det noget alle kan forstå og noget de fleste kan gå ind for.

Når det kommer til varme i din bolig, så er der mange penge at sparre. Det er nemlig muligt at få din varmepumpe på abonnement, frem for at skulle lave en større investering i en varmepumpe selv.

Få flere fordele med en varmepumpe på abonnement

Når man får en varmepumpe på abonnement, kontra at købe sin egen, så er der nogle forskelle.

Først og fremmest er der meget stor forskel på engangsinvesteringen man skal foretage. På abonnement er din engangsinvestering mindre end en tiendedel af hvad det koster ved selv at købe en varmepumpe.

Det koster selvfølgelig mere i årlig udgift, men det er en betydelig mindre forskel end engangsforløbet. Det vil tage ca. 8-10 år før det kan betale sig at købe sin egen varmepumpe. Selv da, så skal man betale for vedligehold og service på den varmepumpe man selv har købt.

Har man i stedet sin varmepumpe på abonnement, så er service og vedligehold inkluderet i abonnementet.

Det betyder at det ofte vil være endnu længere tid før, at det betaler sig at købe sin egen varmepumpe. Så køb en varmepumpe på abonnement!

Find den rette kombination af pris og kvalitet

Når man sådan skal overveje om man vil ud at købe sin egen varmepumpe, enten ved selv at købe den eller købe den på abonnement, så er der flere ting der bør indgå i beslutningen. Først og fremmest så er der priserne, som tidligere forklaret.

Men det er ikke det eneste. Først og fremmest giver det mening at researche flere forskellige steder således, at man finder et sted, der har den rette balance imellem god pris og god kvalitet.

Man har selvfølgelig ikke lyst til at købe eller abonnere på en varmepumpe, der er af en dårlig kvalitet. Er det ens egen varmepumpe kommer en dårlig pumpe nemlig til at koste en ekstra penge. Er det en dårlig pumpe man har fået igennem abonnement, så kan det også skabe problemer, hvilket betyder, at den skal serviceres flere gange.

Og selvom man ikke selv betaler for det, så er det irriterende at man ofte skal have nogen til at komme og ordne den. Så find den rette kombination af pris og kvalitet.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *