juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Slips for at fuldende dit outfit 

Slips for at fuldende dit outfit 

Skal man af sted til gilde og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for dig være et slips. hos os tilbyder et vanvittigt udvalg af utallige differentierende modeller af slips hos BalderClothes finder du kæmpe slips, som en hyggefar vil ønske eller smalleslips til en der vil se godt ud hvis man skal ind til møde. Her kan du endvidere afslutte dit look med en slipsenål, som hurtigt og lækkert holde styr på dit slips og gør at ens styling er lige i øjet.  

Skal du til julefrokost med arbejdet?

 
En af de normale steder man anvender slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, der har vi den ideelle mulighed til dig der vil have med et alternativt juleslips. Her har vi et enormt sortiment af slips som passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med stærke mønster.  
Elsker du at gøre dig lækker? 
Om du er studerende, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som særdeles ønsker at gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her kan det være sejt at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så hvis du ejer en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så ens look er perfekt og at din viden på tøj skinner igennem og kangive et godt indtryk overfor dine familie 
Mangler du rådgivning? 
Hos os ser vi et enormt produktkatalog af slips i flere afstøbninger. Her kan BalderClothes vejlede dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der kan passe lækkert sammen. balderClothes har igennem en lang tid arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er noget ved at vide og hvad man bør overveje, når du skal vælge et slips.  
Det ideele valg 
BalderClothes værdsætter kvalitet og du kan se at mange af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemt for dig at binde. Her opdager man samtidig at BalderClothes slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ej kommer til at være i vejen for en eller være for meget. Med en slipsenål finder du en elegant accessorie, som er let for dig at bruge. BalderClothes udvalg heraf er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har tilføjet til sit look.  
Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 
Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan hjælpe en, hvis de første par genstande er kommet indenbords. Den assistere en nemlig også med at holde styr på slipset, så slipset ikke hopper ud til den ene side og dermed gør ens slips skævt. 
Et utal af farver 
Er du den festlige person, som nyder farver i ens påklædning og har ledt efter hjemmeside, hvor man kan købe slips i talrige forskellige farver? Så skal du ej kigge mere, vi har slips i tonsvis farver og mønstre. Både med tern og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset.  
Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 
Hvis du har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 
 

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *