juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Salgsopstillinger skal være seriøse

Kan du se dig selv i vores måde, at gøre tingene på er du kun et opkald, en sms eller en mail fra, at have kontakt til BoligOne. Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard – derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender. Jeg kan læse yderligere om, hvordan home behandler mine personoplysninger i vores privatlivspolitik. Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening,

Udfyld e-mailen du har oplyst hos mægleren og få tilsendt instrukser for nulstillelse/ændring af din adgangskode. Så er det en fordel for dig at tilmelde dig vores køberkartotek. Hos mægler kan du sætte din bolig til salg og vente med at flytte, indtil du har fundet det helt rigtige sted at bo.

Men selv om man får vurderet sin bolig, er den hverken sat til salg eller solgt. Derfor er en vurdering et godt sted at begynde, hvis man vil være sikker på at tage den rigtige beslutning. Få besked om de nye boliger, inden andre snupper boligerne. Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig. Der findes desværre ikke tilstrækkelig data på boligerne til at blive vist på kortet. Vi står altid til rådighed hvis du har spørgsmål til boligen eller handelen. Du kan også finde inspiration til en salgsopstilling skabelon på https://koebhuspilot.dk

I den forbindelse samtykker jeg til, at home kan kontakte mig på telefon og pr. Mail, hvis der er boliger, som opfylder mine ønsker. Uanset om du går med salgstanker eller vil vide, hvad din bolig er værd, så start med en gratis vurdering – Så får du vished om, hvor du står, og hvad dine fremtidsmuligheder er. I univers for husbyggeri kan du søge på tværs af producent, størrelse og pris – og finde lige det hus, der passer til dine ønsker. ”Nyt job et andet sted i landet, flere børn, dødsfald og skilsmisser er ’driverne’ bag mange handler med helårsboliger.

Men der mangler ældreboliger, så de kan ikke sælge deres huse og flytte. Hvis vi fik flere ældreboliger, så ville der komme flere boliger til salg og dem kan tilflyttere kan rykke ind i”, siger Merete Lund Brock. Det er ikke uden grund, at der er stor efterspørgsel på boliger i Roskilde.

Professionel og hurtig skødeskrivning, køberrådgivning og berigtigelse af din ejendomshandel. Vi samler data om ejendomsmæglerne, så du er bedre klædt på til at vælge den rigtige mægler til at sælge din bolig. Nybolig er ejet af Nykredit, og hovedparten af Nykredit er ejet af Forenet Kredit. Det er en forening for kunder i Nykredit og Totalkredit. Den bygger på principper om, at kunderne har medbestemmelse og får glæde af tilskuddet fra foreningen i form af kunderabatter.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *