februar 25, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Printerfrave – Find det rigtige

Printerfarver

Printerfarver, det er noget vi alle gyser ved tanken om. Ikke kun er printerfarver dyre, de kan også være svære at finde.
Specielt hvis de ikke laver de slags printerfarver ens printer kom med, da man købte den. Printerfarver kan være komplicerede og svære at finde rundt i.

Så læs videre og find ud hvordan man finder rundt i verden af printerfarver.

Man kan skal have hele regnbuen

Man tænker nok som de fleste gør, man bruger kun rigtig sort blæk når man printer. Så hvorfor skal man lige pludselig også købe magenta, turkis og hvad ellers der sælges?

Ja, selvom man kun bruger sort blæk, så har printeren plads til mange flere farver. Og ofte så fungerer printeren ikke uden alle farverne den har plads til.
Selvom det kan være irriterende så er det konsekves af at have købt en printer. Så sørg for at tjekke hvor mange farver din printer har brug for, før du køber nogle nye printerblæk.

Køb de rigtige

Nu hvor man alligevel dobbeltjekker hvor mange farver ens printer har brug for, så tjek også lige hvilke slags farvepatroner printeren har brug for. Der findes mange farvepatroner på markedet i dag, da der findes mange forskellige printere.
Man har ikke lyst til at komme hjem med nogle nye farvepatroner for så at opdage at de ikke passer ens printer. Specielt da de ikke kan retuneres når de er blevet åbnet.

Så husk nu at dobbeltjekke ens printer, før man drager ud og leder efter nogle nye farvepatroner.

Printerpapir

Når man alligevel dobbeltjekker es printer for at se hvilken salgs farvepatroner den skal bruge, så tjek også lige hvilken slags printerpapir printeren kan håndtere.
Selvfølgelig kan alle printere håndtere ordinært printerpapir. Men det kunne jo være at man fandt ud af at ens printer havde flere egenskaber end man vidste.
Mange printere kan for eksmpel printe på billedpapir, og papir af højere kvalitet.

Så kan man selv printe invitationer eller billeder fra sommerferien ud. Så sørg for at dobbeltjekke brugermanualen til ens printer, det kunne jo være man fik mere end man troede.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *