juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Ønsker du et større badeværelse? – 9 tricks til at få dit lille badeværelse til at se større ud

Hvis du er som de fleste mennesker, har du ikke den luksus at have et stort badeværelse. Mange mennesker er trængt ind i små badeværelser med lidt plads til at bevæge sig rundt. Det kan være meget frustrerende, især når man forsøger at gøre sig klar om morgenen. Heldigvis er der nogle tricks, som du kan bruge til at få dit badeværelse til at se større ud! I dette blogindlæg vil vi diskutere 9 måder, hvorpå du kan få dit lille badeværelse til at se større og mere rummeligt ud.

1. Gør rummet lyst – Belysning er afgørende for at få et rum til at se større ud. Vælg lyse, varme farver til dine vægge, og brug naturlig belysning, hvor det er muligt, ved at installere vinduer eller ovenlysvinduer.

2. Vælg slanke armaturer – Armaturer som toiletter, håndvaske og forfængsler kan fylde meget på et lille badeværelse. Kig efter slanke versioner, der ikke fylder for meget i rummet.

3. Sæt hylder højt op – Hvis du installerer hylder højere oppe på væggen, får du loftet til at virke højere og får mere opbevaringsplads uden at optage værdifuldt gulvareal.

4. Spejle er din ven – Hvis du sætter spejle på væggene, skaber du en illusion af dybde og får rummet til at føles større, end det faktisk er. Desuden er de gode til at gøre sig klar!

5. Udnyt hjørnerne – Hvis du kan, skal du forsøge at udnytte alle de besværlige hjørner. Installer en hjørnehylde eller køb en L-formet forfængelighed, som passer godt ind i hjørnet og giver dig mere bordplads.

6. Vælg neutrale farver – Neutrale farver som f.eks. hvidt og beigefarvet giver en illusion af, at rummet er større, end det faktisk er.

7. Installer skydedøre – Skydedøre er perfekte til små badeværelser, da de ikke optager meget plads, når de åbnes og lukkes.

8. Vælg væghængte møbler – Væghængte møbler som f.eks. toiletter, håndvaske og forfængsler ser mindre imponerende ud end gulvstående versioner og er med til at få et rum til at føles større.

9. Opbevar ting i en kurv – Når du opbevarer ting som håndklæder og toiletartikler i kurve, er de let tilgængelige og fylder mindre på gulvet.

Omrokering af kloakrør

Forhåbentlig har disse 9 tips givet dig nogle idéer til, hvordan du kan få dit lille badeværelse til at se større ud. Det er især vigtigt, hvis i i forvejen har et lille badeværelse, som kan svær at udnytte til fylde. Og det kan der være flere årsager til. Nogle badeværelser er bare indrettet specielt, og det kan have noget at gøre med kloaker og vandtilslutninger. Det er desværre ikke bare noget man lige rykker rundt på. Hvis man alligevel ønsker at renovere det, så er det vigtigt, at finde en autoriseret VVS’er, som kan hjælpe.

Det kan også være, at du bliver helt nødt til at rykke kloakrørene helt, og her skal du have fast i en tømrer, for at renovere hele badeværelset. Der er mange muligheder, og hvis du er i tvivl, så vælg en tømrer nær Silkeborg.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *