juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Nyd en lækker sommer på terrassen: Få monteret en markise

Kunne I godt tænke jer at kunne bruge endnu mere tid på terrassen om sommeren? Måske I lige nu nogle gange kæmper lidt med at få stillet parasollen ordentligt, så den dækker for solen, når I gerne vil nyde aftensmaden på terrassen, uden solens stråler står direkte ned i maden. Hvis I gerne vil have en mere permanent løsning, kan I her se et udvalg af markiser.

Markiser kan monteres på de fleste ydermure. I vil i samarbejde med virksomheden, der monterer, naturligvis få aftalt, hvor den skal monteres, hvor stor den skal være, samt hvilken type af markise, der skal være tale om. Det har stor indflydelse på det endelige resultat. Markisen kan bruges i mange sammenhænge, og det er praktisk, at den lynhurtigt kan køres ud og ind med en fjernbetjening. Og så giver den faktisk skygge og lavere temperatur både indendørs og udendørs.

Andre typer af markiser

Har I behov for en markise, der kan holde til lidt mere i det danske vejr? Med vind og regn kan en markise godt blive udfordret, og blæser det tilpas meget, anbefales det generelt ikke at have markisen ude. Hvis I i stedet får monteret Pergolamarkiser, som består af et fastmonteret skelet med spær, får I en noget mere stabil løsning, der i højere grad kan holde til det danske sommervejr.

Det kan blandt andet vise sig at være en fordel for jer i restaurationsbranchen, der gerne vil kunne tilbyde skygge til gæsterne, der sidder udendørs og spiser. Har I ikke et naturligt overdækket område, kan Pergolamarkiser være en rigtig god og stabil løsning, der giver jer den skygge, I har behov for. Når markiserne er rullet ud, vil der opstå en vis grad af skygge indendørs. Det sætter mange pris på – for udsigten forsvinder ikke, som den ellers ville med tonede ruder eller gardiner.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *