juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Mangler du inspiration til badeværelset?

Hvad vil du gerne have i et badeværelse? Badeværelser kan være svære at gøre personlige, fordi de har mere fast inventar end husets andre rum. Men når man ser bort fra badekabiner, toiletter og håndvaske, er der stadig rig mulighed for at gøre badeværelset til dit eget.

Inspiration til badeværelset

Mangler du inspiration til badeværelset? Det er ikke altid lige let, men det vil aldrig være umuligt. Selvom man ikke tilbringer lige så lang tid i badeværelset, som i hjemmets andre værelser, er det stadig en del af hjemmet, og det skal man kunne mærke. Du kan finde inspiration til badeværelset og meget mere hos cphnyheder.dk, så du aldrig vil stå helt på bar bund.

Den klassiske stil

Det første skridt det kan hjælpe dig med at finde inspiration til badeværelset, er ved at få et overblik over de forskellige stile, som der findes. Først og fremmest er der den klassiske stil. Det er det badeværelse, der består af lyse og beige farver, som er elegant, uden at være larmende. Det gøres personligt igennem små detaljer, såsom valget af håndklæder og pynt på kanten af håndvasken.

Den naturlige stil

Den naturlige stil er ikke bange for at invitere træ med ind blandt tingene af fliser og porcelæn, og den giver et meget unikt udtryk. I stedet for at have personlige pynteting, bliver selve badeværelsets opbygning det, der viser din personlighed. Den naturlige stil byder også ofte på planter, som eventuelt står ved siden af håndvasken eller på gulvet eller begge dele. Man kan måske finde ligheder imellem denne slags badeværelse og et vandfald i junglen; det er måske der, man kan finde sin inspiration til badeværelset.

Den simple stil

Den simple stil er den stil, man ser for sig, når man tænker på et badeværelse. Alting er simpelt og hvidt, og det er alt det, som et badeværelse behøver at være. Der er ikke noget i vejen med at foretrække denne stil; den er simpel, den er praktisk, og den er aldrig rodet. Den kan nemt gøres ekstra personlig med lidt ekstra pynt, men det er ikke nødvendigt; det er ikke alle, der har brug for at vise, hvem de er.

Den polerede stil

Den polerede stil kan give badeværelset en luksuriøs fornemmelse. Her er farverne stadig forholdsvis neutrale, samtidig med at de er kontrastfyldte. Det kan være, at væggene er lyse, men gulvet er mørkt og blankt. Det er med til at give badeværelset kant. Denne inspiration til badeværelset kommer fra en fascination med den victorianske stil og gotiske arkitektur, der nu har udviklet sig til at passe ind i det moderne hjem. Måske er det stilen, der passer til dig?

Hvad er din stil?

Selvfølgelig findes der mange flere muligheder end de, som du har læst om nu. Men du kan også inspiration til badeværelset ved at kombinere flere muligheder; kun fantasien sætter grænser. Vi har alle sammen vores egen personlige smag, og du skal finde ud af, hvad der vil fungere bedst for dig. Stil, farver og former er alt sammen noget, som du skal overveje.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *