juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Lidt hygge i hjemmet i en kold tid

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi går mod mørkere tider, der er naturligvis meget du kan lave den kommende vinter, der er naturen du kan nyde, der er brætspil og du kan tænde op i brændeovnen.

Hvis det er sådan, at du allerede har udført de energiforbedringer, det er muligt at lave i dit hus, så tænk alternativt i forhold til energien.

Skab din egen varme, enten alene eller med en partner ved brug af sexlegetøj, som du måske kan have prøvet før, eller måske ikke, og så har du en oplevelse i vente.

I kan fx starte stille og roligt med et erotisk brætspil, så læg mobilen fra jer, få tændt nogle levende lys, og kom i den rette stemning med et spil der både pirrer og udfordrer via nogle sjove, erotiske og lidt fjollede udfordringer for dig og din partner, og måske også andre, hvem ved.

Der er noget for enhver smag

Det med sexlegetøj behøver slet ikke være noget der kun drejer sig om nogle få ting der specielt er målrettet enten mænd eller kvinder, faktisk er det sådan at der er en lang række produkter der både designmæssigt og funktionelt kan bruges af begge køn.

Du kan faktisk købe et såkaldt love toy sæt der indeholder en pakke med lækre sager til både dig og din partner, og hvem siger du eller din partner ikke har en hemmelig fantasi om at blive bundet fast eller domineret?

Vil du gå all-in og prøve kræfter med en dukke du kan muntre dig med? Jamen naturligvis er det også en af mulighederne, og de er efterhånden blevet imponerende avancerede og naturtro, men der er bestemt også muligheder i den mere traditionelle retning med den oppustelige udgave, hvilket også kan fungere til en fest, så vær ikke bange for at give den gas.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *