april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

IT til danske virksomheder

Hos denne danske virksomhed er IT et omdrejningspunkt. Virksomheden har nemlig de sidste 25 år beskæftiget sig med at levere IT-løsninger til danske virksomheder. Helt konkret er det software, der understøtter arbejdsgange og optimerer mange administrative processer. Her har virksomheden specialiseret sig i at opsætte og supportere Microsofts software; Dynamics 365 Business Central. Denne software er ideel til at håndtere de mange administrative arbejdsgange indenfor bogholderi, lager, indkøb, sager og produktion.

Programmet gør det nemmere for bogholdere og økonomichefer at styre økonomi, bilag, regnskaber osv. Det hele kan styres digitalt. For indkøbere og lagerchefer kan man håndtere varer, lagerantal, optælling osv. digitalt, så man får et nemmere overblik og styring over varer og lageret. Ligeledes kan man håndtere ordrestyring fra programmet.

Denne software fra Microsoft bliver anvendt hos særligt mange danske virksomheder. Den er uundværlig, og gør arbejdet nemmere for medarbejderne. Flere arbejdsgange kan gøres på kortere tid, så man har tid til andre opgaver. Derudover vælger mange at integrere programmet med andet software. Det kan være andre programmer til f.eks. håndscannere til lageret eller en webshop. Programmet er forholdsvis nemt at få til at fungere med andet software vha. en API eller lignende. Desuden vælger mange at få en konsulent og udvikler til at hjælpe med deres egen løsning.

Logos Consult er en af flere konsulenthuse, der har specialiseret sig i at supportere og implementere Dynamics 365 Business Central. Virksomheden har flere erfarne Business Central konsulenter, der kan hjælpe med at sætte programmet op. De kan også rådgive om løsningen og undervise i, hvordan man anvender programmet optimalt. Virksomheden har også flere udviklere ansat, der alle er uddannet datalog, softwareingeniør eller lignende. Disse udviklere er specialiseret i at kunne programmere tilretninger, rapporter og andet til Business Central programmet. Medarbejderne arbejder dagligt med at supportere programmet hos kunderne samt står for installation og opsætning af programmet hos kunderne.

Det er et softwareprogram med mange muligheder. Man kan også arbejde med produktionsstyring i programmet. Microsoft har udviklet en masse funktionalitet til, at man kan arbejde med styklister, FEFO og FIFO-begreberne, planlægning af produktionen, styring af kapacitet osv. Man kan også integrere til tredjepartslogistik løsninger, hvis man f.eks. har behov for et stort lager. Her kan man styre lageret og indkøbsplanlægge ved hjælp af Business Central programmet. Har man brug for at medarbejdere skal tidsregistrere, er der en række standard funktioner i programmet til dette. Har man brug for ekstra funktionalitet til det, kan en udvikler tilrette det. Eller man kan købe apps til programmet og få hjælp til at sætte det op af en konsulent.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *