juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Hvordan man laver en Julestjerne af papir

Hver december, pyntes træerne med smukke julestjerner. I denne blogpost vil vi vise dig, hvordan du selv kan lave en flot Julestjerne til juletræ af papir.

 

Du skal bruge:

A4-papir (eller større)

Saks

Limstift og klistermærker (valgfrit)

Fremgangsmåde:

  1. Start med at folde papiret i halve på langs. Klip derefter to rette kanter af, så der kun er et rektangel tilbage.
  2. Fold rektangelet sammen på midten, og klip derefter den ene side af, så der kun er et firkant tilbage. Gentag dette trin, indtil du har klippet 4 firkanter ud af dit A4-papir.
  3. Tag det første firkant og fold den på midten. Klip derefter den ene side af, så der kun er et rektangel tilbage. Fold rektangelet sammen på midten igen, og klip derefter den ene side af, så der kun er et firkant tilbage. Gentag dette trin for alle 4 firkanterne.
  4. Tag det første stykke papir og fold det på midten igen. Klip derefter den ene side af, så der kun er et rektangel tilbage. Fold rektangelet sammen på midten igen, og klip derefter den ene side af, så der kun er et firkant tilbage. Gentag dette trin for alle 4 firkanterne.
  5. Tag det første stykke papir og fold det på midten igen. Klip derefter den ene side af, så der kun er et rektangel tilbage. Fold rektangelet sammen på midten igen, og klip derefter den ene side af, så der kun er et firkant tilbage. Gentag dette trin for alle 4 firkanterne . . . men stop inden du folder dem sammen på midten for sidste gang! Du skal have 8 lige store stykker papir tilbage – disse bliver dine “blade”.
  6. Tag nu det allerførste stykke papir (det som har været igennem alle de foldninger) og lim enderne sammen – brug enten lim eller tapeni crépon/dobbeltklæbende tape). Klip eventuelt overskydende papir fra enderne med saksen – lad være med at blive alt for nøjeregnende her 🙂 Nu har du lavet din stjerne!

7-9 Krydr din stjerne med hvad du lyster – brug evt.-limstift eller pynt med glitter/sequins/perler etc..

 

Konklusion:

Det var nemt va? Med lidt tid og tålmodighed kan selv de mindste børn lave fine julestjerner 🙂 Vi håber at I vil sende os jeres bud på fine stjerner 😉 God fornøjelse <3

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *