april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Hvad koster omfugning af murværket?

Murværket er noget af dét, der har størst betydning for om huset ser sundt og raskt ud, eller om det ligner noget, der er løgn. Derfor er det også vigtigt at holde murværket løbende ved lige.

Men hvad koster en omfugning af murværket? Og hvordan kan du spare penge på omfugningen? Læs med her, hvor vi vil forsøge at gøre dig klogere på disse spørgsmål. Så kan du være i gang med omfugningen på budget før du ved af det.

Hvad er prisen på omfugning?

Hvis du vælger at bestille omfugning af dit murværk af professionelle murere, så skal du regne med at betale mellem 350 kr. og 500 kr. pr. m2 murværk, der skal omfuges.

Prisen varierer selvfølgelig en smule med forskellige parametre. Hvor slemt står det til i øjeblikket med husets murværk? Er der mange huller og revner i det? Og hvad er de vejledende timepriser hos den virksomhed, du har hyret til at stå for opgaven? Stiller du særlige krav til de materialer, der skal anvendes?

Stå selv for omfugningen, og spar penge

En af de mest oplagte måder at spare penge på omfugningen af murværket på er selvfølgelig ved selv at tage arbejdet på sig. Og det er faktisk overraskende let at omfuge murværket. Du skal blot have tiden og tålmodigheden til det.

Hvis du selv vil stå for omfugningen af murværket kræver det ikke særlig meget værktøj. Det primære er sådan set et fugejern, samt murerskeen og stålbrættet – ud over dét værktøj, de fleste ellers har liggende. Derudover skal du blot bruge en mørtelblanding. 

Du kan hurtigt regne ud, at det faktisk koster tæt på ingenting i materialer, hvis du selv vil stå for omfugningen. Til gengæld koster det selvfølgelig en god del af din tid – især hvis du har et stort hus.

Hent tilbud fra flere murerfirmaer

Hvis du alligevel gerne vil have fagprofessionelle murere til at stå for omfugningen af dit murværk, så kan det hurtigt betale sig at indhente tilbud fra flere murerfirmaer. Når du henter tilbud fra flere, så er det medvirkende til at holde prisen i bund, da firmaerne skal konkurrere mod hinandens priser. Der kan hurtigt være penge at spare på denne måde.

Vi kan anbefale siden på linket her, hvis du gerne vil bruge denne metode til at spare penge på omfugningen.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *