april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Giv din stue et nyt look

Har stuen lignet det samme for længe? Så kan det være tid til at give stuen et nyt look. Det behøves ikke nødvendigvis være bekosteligt lave om i stuen, så det giver et nyt look. Det kan være helt ned til de små detaljer, der gør forskellen. F.eks. kan man lave nogle gør det selv løsninger, hvor man sparer penge, og samtidigt kan være kreativ.

Derudover kan man tilføre detaljer i stuen ved at skifte ud i små møbler, tilføre tæpper med farver osv.

Indret med en puf i stuen, så der sker noget nyt

Noget af det, der kan give stuen et løft, er ved at tilføre en puf. En puf er ikke stor, men selv små detaljer kan gøre en stor forskel for det samlede look i stuen. En puf har flere funktioner, da den både ser moderne ud og derved kan give hjemmet et moderne look.

Den er også smart og praktisk, da den giver mulighed for en ekstra siddeplads ud over sofaen eller kan udgøre en ekstra skammel eller sofabord.

En puf til stuen findes i forskellige farver og former. F.eks. i form af en rund grå puf. Hvis du vil tilføre stuen en flot detalje, hvor du helt selv kan være med til at bestemme farve og udtryk, så skal du klart overveje et puf møbel fra Tine K Home. Du bestemmer selv detaljerne såsom valg af stof, valg af ben osv.

Den praktiske løsning og ren afslapning

Der er mange fordele ved at tilkøbe en puf til stuen. Som tidligere nævnt giver en puf en flot detalje til hjemmet, så det fremstår moderne. En puf har også en del anvendelse. Der er f.eks. mulighed for, at man kan stille puffen helt hen til sofaen, så benene kan smækkes op.

Det er også en mulighed, at den kan anvendes som en ekstra siddeplads, når man får gæster. Det er en god og let løsning, hvis man f.eks. ikke har plads nok til at købe en lænestol til stuen. Når man ikke bruger puffen, står den bare og pynter.

Kreative gør det selv løsninger i stuen

Noget andet, der kan skabe fornyelser i stuen, er gør det selv løsninger. Det kan f.eks. være i form af, at man finder træ udenfor og hænger den op på væggen, som en flot hylde. Det kan også være i form af, at man selv laver et spisebord, af enten gammelt træ, eller træ, man har brugt til terrassen i haven. Der er mange muligheder for at være kreativ i stuen.

Noget andet man kan gøre, som absolut ikke kræver, at man er kreativ, er, at man f.eks. kan købe tæpper, som kan pynte på sofaen eller på puffen. Det kan give lidt farvespil til stuen, hvis man f.eks. ikke er så komfortabel med at begive sig ud i det vilde farvevalg til puffen. Tæpper, blomster, billeder og malerier på væggene, stearinlys i forskellige farver er alt sammen noget, der kan give stuen lidt liv.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *