juli 12, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Gamle gulve i dødsboer – en lille guide

Når du tænker på et dødsbo, får du måske kun tanker om, at det er et hjem med en masse historie, der skal ryddes. Der skal styr på, hvor alle tingene skal hen, hvem der skal arve hvad, og hvad der skal ske med resten.

Men du står faktisk også over for en praktisk opgave ved at skulle gøre boligen klar til salg. I ældre hjem finder man typisk gamle gulve i form af træbjælker og blanker. Med tiden bliver disse meget slidte, og det kræver derfor behandling, før man kan- og skal sælge. Du kan læse alt om tømning af dødsbo København her.

Sådan tømmer du et dødsbo og klargør gulvene

For at klargøre et dødsbo, skal alle tingene ud fra boligen, så alle gulvene står tomme. Herefter skal de rengøres. Der vil med garanti være en masse støv. Derfor er det en god idé at lufte ud, støve af, støvsuge og vaske gulvene.

Når gulvene er klargjorte, kan gulvafslibningen påbegynde. Vær opmærksom på, at det støver utroligt meget, da du sliber et fint lag af træet. Derfor er det en god idé at holde alle vinduer åbne, så meget af det kan flyve ud af vinduet af sig selv.

Gulvafslibning af gamle gulve

Det kan blive en stor, omfattende og hård operation, derfor bør du undersøge Københavns gulvafslibning, hvor du kan få hjælp til opgaven af professionelle fagfolk, der ikke laver andet. Du giver derfor en pris, og så møder de op med alt det nødvendige udstyr, og ved lige nøjagtigt, hvordan de skal gribe opgaven an.

Det kan spare dig enorme mængder af tid og kræfter, og du vil helt klart ikke fortryde, at det er en af de ting, du vælger at betale dig fra. Når du først selv er gået i gang, kan projektet hurtigt føles uoverskueligt, og her vil de fleste hurtigt fortryde, at de selv tog denne opgave på sig.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *