juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Fordelene ved at bygge en shelter i din baghave

Hvad med at bygge et shelter i træ i din have? Fordelene ved det er mange. For det første kan det være et oplagt sted at overnatte med familien, især om sommeren, når vejret er varmt og solen skinner. Børnene vil elske at lege i et shelter bygget af træ, fordi der er masser af plads til at boltre sig på. Samtidig rykker du tættere på naturen, når du opholder dig udenfor – hvilket kan være en helt særlig følelse. Husk, at du også kan få bygget et færdiglavet shelter byg selv fra Oksbøl Savværk.

Find det rette shelter

Der er flere faktorer, der spiller ind, når man sal finde det rette shelter til sin have.

Størrelse:

Shelter kan du købe færdigbygget, hvis du ikke selv har evner til at bygge det selv. Uanset hvad så skal du sikre dig, at størrelsen er passende. Hvis du planlægger, at hele familien skal overnatte derude om sommeren, så bør det være stort og rummeligt nok til 5+ mand.

Materiale:

Materialet må gerne være robust og slidstærkt. Træ er p.t. det foretrukne materiale, da det tåler vejret bedre end andre materialer. Når du køber et træshelter skal du holde øje med, at der ikke sidder revner – ellers kan der let trænge fugt ind og gør din hytte utæt.

Design:

Du har mange muligheder for design af dit shelter; skal det være rustikke, moderne eller minimalistisk? Der er nemlig et udvalg af forskellige designs at vælge imellem. Det er også muligt at lave et helt unikt design selv, hvis du har de rette evner til det.

Uanset hvad så kan et træshelter bringe en masse glæde til din have. Alle i familien vil få glæde af det – børnene, fordi de kan lege derudefra, og voksne, fordi man tager naturen endnu tættere på sig selv.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *