juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Flere kunder i Esbjerg

Har du brug for at få flere kunder ind i din virksomhed i Esbjerg, så har du sikkert før prøvet dig med forskellige typer af markedsføring, måske uden det store afkast. Markedsføring virker, når det bliver lavet af de rigtige folk. Ikke alle typer af virksomheder har budget til at ansætte hvem som helst? Opsætter du selv din annoncering eller forsøger at lave seo på egen hånd, så kan du smide penge ud i vesterhavet, og samtidig stå og mangle kunder i butikken.

Lokal SEO

Lokal seo er et godt sted at sætte ind, siden du driver en lokal virksomhed, tjek seo Esbjerg.

Fordelen ved eksempelvis at få opsat din google my business korrekt og gå efter relevante søgetermer + bynavn er yderst relevant, specielt når du gør forretning i en af de større byer i Danmark. Effekten af et mindre stykke arbejde, kan være stor, hvis din hjemmeside fungerer godt i forvejen. Ellers må du regne ind i budgettet, at få skabt godt indhold på din hjemmeside. 

Annoncering

Vælger du at ville annoncere, så er det ikke kun vigtig, at det bliver sat op korrekt. Du må sørge for at din hjemmeside eller profilen på dit sociale medie sælger ordentligt. Optimering af konventionsfrekvens på hjemmesiden, altså skabe bedre salg, det vil give dig et langt bedre afkast af de penge du bruger på reklame, og det vil det blive ved med. 

Hold derfor for øje, at det er vigtigt din hjemmeside sælger godt.

Lokale online medier

De store byer har indtil flere lokale online medier. De har sociale medier og en hjemmeside med tusindvis af besøgende. Kan du finde et særlig godt tilbud frem, som du kan håndtere overfor mange nye kunder, så kan det være en god ide, at tage en snak med et af disse online medier. Det er kan hurtigt være en bedre forretning end så meget andet.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *