april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Få bygget dit drømmekøkken: Prøv et snedkerkøkken af høj kvalitet fra Handcrafted Interior

Har du længe overvejet, hvorvidt du skal have skiftet dit gamle køkken ud? Synes du, at det ikke længere passer ind i resten af stilen i dit hjem, eller er det bare blevet på tide at få et nyt? Hos Handcrafted Interior har du mulighed for at få bygget et køkken, som passer lige netop dit hjem. Så hvis du synes, at et snedkerkøkken lyder som noget for dig, kan du læse mere om det i denne artikel.

 

Køkkenet er et vigtigt sted i hjemmet, da de fleste mennesker ikke bare bruger deres tid på at lave mad der, men også sætter sig ned med deres nærmeste for at spise et godt måltid sammen. Fordi mange mennesker tilbringer en masse tid i deres køkken, er det også vigtigt, at det er funktionelt, så de nemt kan lave deres morgenmad, inden de skal ud ad døren, og har mulighed for at tilberede aftensmaden efter en lang arbejdsdag.

 

Hos Handcrafted Interior har du mulighed for at få bygget et snedkerkøkken, der passer godt til dit hjem og din stil. Når du vælger et snedkerkøkken fra denne virksomhed, kan du være sikker på at få et køkken med høj kvalitet. Handcrafted Interior tilpasser det nye køkken til dit hjem, hvilket betyder, at der ikke findes standardmål hos dem. Dette medfører, at du får et funktionelt køkken, da de vil være i stand til at bruge pladsen i rummet til det fulde.

 

Vælg den rette bordplade til dit nye køkken

Hos Handcrafted Interior har du mulighed for at få en bordplade i marmor. Virksomheden har et bredt sortiment af bordplader, hvor du kan vælge mellem alt fra en blågrøn marmor til en hvid marmor til en mørkegrå marmor. Bordpladerne kan tilpasses lige den størrelse, som du godt kunne tænke dig, så dit køkken kommer til at se ud, som du gerne vil have det.

 

Alle bordplader af natursten er blevet imprægneret, hvilket betyder, at de godt kan holde til blandt andet olie og fedt. Virksomheden anbefaler dog, at man imprægnerer bordpladerne igen, når der er gået et år. Når du selv skal stå for det, kan det være en god ide at anvende Plet Stop, da det gør, så fedt og olie forbliver oven på bordpladens overflade. Hvis du vælger hvidt marmor, er det vigtigt, at du tørrer rødvin og rødbedesaft af, hvis du har spildt, da dette godt kan give pletter.

 

Der er mulighed for at få en emhætte i din bordplade, hvis du godt kunne tænke dig det. Samtidig er det Handcrafted Interiors egne snedkere, der hjælper dig med at få monteret hele dit køkken, så du ikke selv skal bruge tid på det.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *