april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

En robot der vasker dine gulve for dig

Har du for travlt i hverdagen til at gide at vaske snavs og pletter væk fra dine gulve? Så skal du måske overveje at investere i en gulvvaskerobot, der klarer dine gulve. Det er på det seneste blevet populært at have en robotstøvsuger, som fejer dit hjem, mens du går og har travlt med noget andet. Men nu er det også blevet muligt at købe en gulvvaskerobot, der samtidigt kan hjælpe dig med at fjerne de værste fedtpletter fra dine gulve.

Den nye teknologi vil gøre det meget lettere for dig, hvis du ikke har tid eller interesse i at skrubbe dine gulve på egen hånd. Du kan i stedet for nyde den ekstra fritid, mens gulvvaskerobotten gør arbejdet for dig.

Slip for det hårde arbejde

Robotterne har efterhånden fået overtaget de fleste danske hjem. Men det er virkelig også belejligt, når det gør vores hverdag så meget nemmere. En gulvvaskerobot er innovativ på flere måder. For det første sikrer du dig en grundig rengøring, som du også ville kunne tidsindstille. Det betyder, at gulvvaskeren ville kunne vaske dit gulv, mens du er på arbejde, så du ville komme hjem til flotte og rene gulve.

Derudover er en gulvvaskerobot udstyret med en række forskellige teknologier, der sørger for, at du får det bedste resultat hver gang. På grund af dens størrelse ville den nemt kunne komme ind under et svært tilgængeligt område som f.eks. din seng eller sofa. Og den ville ikke ved et uheld sætte sig fast på grund af sensorer, der på samme tid stopper den fra at falde ud over høje kanter eller støde ind i bord- og stoleben.

De fleste gulvvaskerobotter har klude bestående af mikrofiber, der hjælper med at skrubbe dit gulv ekstra godt. De kommer også med en vandtank, hvor vandet bliver brugt effektivt igennem hele rengøringen. Gulvvaskerobotten har endda forskellige rengøringsmodes, der kan indstilles alt efter dine gulves behov.

Inden du køber en gulvvaskerobot

Du skal selvfølgelig huske på, at der er tale om en maskine. Nogle gange er det en god idé at starte ud med at spørge en professionel om, hvorvidt dit gulv faktisk egner sig til en gulvvaskerobot. For der er visse ting, du skal have i tankerne, hvis du virkelig overvejer at skaffe dig én.

Hvis man ser bort fra de dyre priser, så kræver en gulvvaskerobot stadig lidt manuel rengøring, selvom den kan klare det meste snavs. Den kan nemlig ikke køre over høje dørtrin eller finde ud af at vaske din trappe. Derudover er det vigtigt, at gulvet allerede er fejet, inden gulvvaskeren sættes i gang. Små sandkorn eller sten kan nemlig godt forårsage ridser i den.

Men i visse tilfælde kan du også købe gulvvaskerobotter, der både vasker og støvsuger dit gulv. Ellers kunne du nøjes med at kigge på en robotstøvsuger. Hvis du er interesseret i at vide mere om både gulvvaskerobotter og støvsugere så klik her.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *