juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

En pavillon kan løse dit vejr problem

Det er en dejlig dag, perfekt til en udendørs havefest. Du har inviteret alle dine venner og familie og har sat borde og stole op i haven. Men så slår vejret om… Det begynder at regne eller måske endda hagle! Hvad gør du så? Hvis du har en pavillon, kan du løse dette problem på ingen tid. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved at leje en pavillon til din næste festlige begivenhed. Vi vil også give nogle tips til, hvordan du finder den rigtige pavillon til dine behov.

Fordele ved en pavillon

– En pavillon kan give læ for regn eller sol.

– En pavillon kan dekoreres, så den passer til temaet for dit arrangement.

– En pavillon kan skabe mere intime omgivelser for dine gæster.

Vær sikker på du kan holde et udendørs arrangement med en pavillon.

Tips til at finde den rigtige pavillon

Når du skal finde en pavillon til dit næste arrangement, så er der nogle ting, du bør være opmærksom på, så du kan finde det rette.

Størrelsen – Overvej størrelsen af dit arrangement, og hvor mange personer du har brug for at imødekomme. Måske du gerne vil have det så stort som muligt, men sørg også for, at der er plads til det i din have.

Placering – Du skal finde en pavillon, der ligger tæt på dit sted. Hvis du har en stor have eller en stor terrasse, så kan det være oplagt at stille det der.

Funktioner – Nogle pavilloner har funktioner som f.eks. varme, belysning eller gulvbelægning. Sørg for at tjekke, hvad hver pavillon tilbyder, så du kan finde den rigtige pavillon til dine behov

Omkostninger – Glem ikke at sammenligne priserne! Du kan måske finde en pavillon, der passer perfekt til dit arrangement, uden at det koster dyrt.

Det skal du også huske til din havefest

At har du fundet den rette pavillon, så er det kun omkredsen af festen. Du skal stadig have styr på indholdet, som også er noget af et projekt. Når det hele spiller sammen går det op i en højere enhed, som er med til at danne rammerne til en god og sjov fest.

Du skal have styr på følgende:

Stole og borde – Du skal have borde og stole nok til de antal gæster der kommer. Sørg for, at bordene er store nok og stolene er komfortable. Og de skal helst have ens udseende, så det ikke ser for rodet ud.

Belysning og elektricitet – Hvis du holder en havefest til sent på aftenen, er det vigtigt med belysning. Du kan få specielle lamper til en havepavillon, som vil få den til at se endnu smukkere ud i mørket. Og glem ikke elektricitet! Hvis du har brug for at tilslutte noget, skal du sørge for, at der er en stikkontakt i nærheden.

Bordpynt – Bordene skal have duge og servietter, der passer til resten af dekorationen. Du kan også stille små vaser med blomster på bordene.

Som du kan se så er det ikke bare lige at holde en havefest. Vejret er utilregneligt, og derfor bør man dække sig ind under en pavillon.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *