juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

En frugtkasse kan gøre hverdagen nemmere

I Danmark er der meget fokus på sund mad og motion, hvilket er vigtigt, hvis du gerne vil have et godt helbred. I en travl hverdag orker de fleste mennesker ikke at skulle handle ind hver dag. Når man først har været på arbejde, er overskuddet der ikke, man er træt og vil bare gerne hjem. Ifølge råd fra sundhedseksperter er det vigtigt, at den enkelte dansker spiser omkring 6 stykker frugt om dagen.

Med en frugtkasse sikrer du dig at der dagligt er lækkert frugt derhjemme, som du kan spise i løbet af dagen. Du kan både tage noget af det med på arbejdet og gemme noget til du kommer hjem.

Undersøg hvad din frugtkasse kan indeholde, så du kan finde ud af, om det er noget for dig eller ej.

Mange gode årsager til at spise frugt

Mange arbejdspladser får dagligt tilsendt en lækker frugtkasse til deres medarbejdere, fordi det er godt at få noget energi i løbet af dagen. Det er videnskabeligt bevist at sunde alternativer er med til at øge koncentrationen på arbejdet. Udover dette er der flere gode grunde til at spise frugt i løbet af dagen:

  • Sammensætningen af frugt beskytter dig mod hjertekarsygdomme
  • Sænker blodtrykket
  • God mæthedsfornemmelse når sulten er værst
  • Styrker immunforsvaret
  • Forebygger overvægt
  • Stabiliserer blodsukkeret

Ifølge eksperter bør man spise ca. 6 stykker frugt om dagen for at være så sund som mulig. Det er vigtigt, at du sørger for at dit blodsukker er stabilt, da du ellers har lettere ved at finde de usunde ting at spise. Dette kan hurtigt blive en dårlig vane, hvis du dagligt har et bestemt tidspunkt hvor dit blodsukker bliver lavt.

Find en god frugtleverandør

Frugt består af minealer, vitaminer, kostfibre og antioxidanter hvilket er godt for kroppen. Der er flere og flere firmaer, der tilbyder kunder at få tilsendt en frugtkasse hver uge. Du kan selv bestemme hvor ofte du vil have frugt tilsendt. For nogen er behovet til hver 14. dag, imens det for andre passer fint med en gang om ugen.

Som kunde kan du vælge imellem forskellige frugtkasser og dermed vælge den variant, der passer bedst til din smag. Du kan altid opsige dit abonnement hvis du i en periode ikke har behov for en frugtkasse.

Leverandørerne er meget fleksible og vil gøre alt for, at deres kunder er tilfredse med kundeservicen samt den lækre frugt.

Mange fordele ved frugtkasser

Der er mange fordele forbundet med at få tilsendt en frugtkasse hver uge. Du kan selv bestemme hvornår kassen skal leveres, så du er sikker på, at der er nogen hjemme til at modtage frugterne. Med en frugtkasse slipper du for at skulle handle efter arbejde, og kan dermed køre direkte hjem.

Samtidig har du noget at kunne tilbyde børnene, hvis de begynder at blive sultne inden aftensmaden er klar. Det er godt at spise frugt fordi frugtsyre kan være med til at øge din appetit. Dette er især godt for folk, der nemt mister appetitten eller som skal tage på.

Frugt er et godt mellemmåltid hvis du føler dig sulten. Et stykke frugt kan tage den værste sult, hvis der ikke er lang tid til at du skal have aftensmad

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *