juni 23, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Drømmen om et sort og hvidt hjem

Lige siden jeg har været meget lille, så har jeg været fascineret af sort-hvide film. Det kan være alt fra Charlie Chaplin til de helt gamle western film. Jeg er faktisk så fascineret af det, at jeg har besluttet at jeg vil til at leve mit liv i sort-hvid. Her er min plan til at gøre dette.

Første skridt – sorte og hvide møbler

Det første jeg vil gøre, er at udskifte alle mine møbler med sorte og hvide møbler. I forvejen har jeg en sort lænestol og sorte spisebordsstole. Derudover er min sofa, gulvtæppe, reoler og spisebord hvidt. Det vil sige, at jeg faktisk kun skal udskifte mine lamper, pyntepuder, spejle, lysestager, vitrineskab og seng til hvide møbler.

Jeg har overvejet en hvid spisebordsstol fra FDB Møbler, men jeg er endnu ikke sikker på hvilken en af slagsen jeg skal vælge. Derudover vil jeg overveje at finde mange af mine ting i Trendyfour Living, som er en af mine favoritbutikker.

Herudover vil jeg prøve at erhverve mig nogle hvide lamper, men jeg er lidt i tvivl om det bliver for lyst med både hvidt lys og hvide lamper. Samtidig, så passer det jo rigtig godt ind i mit tema med primært at have hvide møbler og sorte møbler. Jeg vil i hvert fald gerne have hvide spisebordsstole.

Andet skridt – sort og hvidt tøj

Jeg går i forvejen kun i sort tøj, sådan næsten da. Det gør det lidt svært nogle gange at skulle finde mit sorte tøj ude i den sorte garderobe, hvor jeg har sorte hylde og skabe. Mit garderobeskab er dog hvidt, hvilket hjælper lidt på det hele.

Men det farvede tøj, som jeg så har, det vil jeg smide ud eller give væk til nogle interesserede. Derfor må I endelig skrive, hvis I kan bruge noget farvet tøj.

Tredje skridt – sorte og hvide madvarer

Jeg har researchet en del på dette og det burde godt kunne lade sig gøre, kun at spise sorte og hvide madvarer. Det kunne eksempelvis være meget mørkt rugbrød, æg, mayonaise, mælk, sorte bønner og ris. Grøntsagerne bliver lidt sværere, men der er altid blomkål og aubergine. Mange af tingene er gemt væk i køkkenet, vitrineskabet og på hylderne i mit hjem. Men jeg vil gerne gøre det 100%, hvorfor jeg også synes at maden skal være sort og hvid. Når jeg forestiller mig det, så vil det se super fedt ud at sidde på min sorte spisebordsstol, ved mit sorte spisebord og med en hvid tallerken, som er fuld af sorte og hvide madvarer.

Sidste skridt – sort og hvid interiør og brugskunst

Det sidste jeg skal finde er en sort plaid, hvide pyntepuder, et hvidt spejl og sorte vaser som alle skal fordeles rundt i hjemmet for at give lidt ekstra flair og fordi, at de naturligvis også skal passe ind i temaet. I vintermåderne vil jeg kunne sidde på min sorte spisebordsstol og vikle mig ind i det hvide tæppe, for at holde varmen.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *